Neler Yeni

15.000₺ Telefon önerisi ?

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
S22'de batarya ve ısınma sorunu var. S20 Fe ile neredeyse 1.5-2 katı daha iyi batarya süresi alırsın. Kamera öncelik değilse bu 2 cihaz yerine Realme GT 2 al.
Kamera öncelik değil öncelik oyun, video izleme, film vesaire fakat benim en çok korktuğum nokta şu bende şuan P20 Lite cihazı var malum bir aralar Google ile pürüz çıkmıştı desteğini kesmişti lisans alınan telefonlara destek sürüyordu da aynı muhabbet GT 2 için olur mu diye korkmuyor değilim ?

şahin doğan

80+ Platinum
Kamera öncelik değil öncelik oyun, video izleme, film vesaire fakat benim en çok korktuğum nokta şu bende şuan P20 Lite cihazı var malum bir aralar Google ile pürüz çıkmıştı desteğini kesmişti lisans alınan telefonlara destek sürüyordu da aynı muhabbet GT 2 için olur mu diye korkmuyor değilim ?
Realme ile Huawei'in alakası yok. Öyle bir durum olmaz.

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Realme ile Huawei'in alakası yok. Öyle bir durum olmaz.
Alakası olmadığını biliyorum da Huawei şirketinin başına gelenler ileride Realme üreten OPPO şirketi idi galiba başına gelir mi diye düşünüyorum

şahin doğan

80+ Platinum
Alakası olmadığını biliyorum da Huawei şirketinin başına gelenler ileride Realme üreten OPPO şirketi idi galiba başına gelir mi diye düşünüyorum
Bu her markanın başına gelebilir ama öyle bir şey olacağını sanmıyorum.

Top Bottom