15.000 TL 2K monitör tavsiyesi

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,114
Merhaba bütçem 15.000 TL üstüne çıkamıyorum maalesef ki bu bütçe de düz bir 2K monitör arıyorum. Samsung G65b kullandım ancak sattım Curved olduğu için alışamadım ama renkleri olsun görüntüsü olsun güzeldi bu ayarda bir monitör arıyorum tekrardan önerilerinize bekliyorum.

Merhaba bütçem 15.000 TL üstüne çıkamıyorum maalesef ki bu bütçe de düz bir 2K monitör arıyorum. Samsung G65b kullandım ancak sattım Curved olduğu için alışamadım ama renkleri olsun görüntüsü olsun güzeldi bu ayarda bir monitör arıyorum tekrardan önerilerinize bekliyorum.
rog xg27acs ALMA

IPS'te kontrast olarak bayağı geri düşeceksin haberin olsun.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Bunun sebebi Asus'un bu monitörde kalite kontrolü kötü yapması.
Ben monitör almadan önce baya araştırmıştım. Yt videolarından sonra bu monitör kafama yatmıştı ama forumlara bakınca vazgeçip g65b aldım.

Asagidaki monitoru kullaniyorum. Tavsiye ederim.

IPS'te kontrast olarak bayağı geri düşeceksin haberin olsun.
Doğrudur hocam ama curved monitörü beğenemedim o yüzden düz monitör istiyorum. Dell G2724D modeli var o nasıl sizce? Bu fiyata alabileceğim en iyi monitör sizin attığınız mı?

Geri