Neler Yeni

15.000 TL Laptop önerisi

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
Bütçe
15000
Herkese merhaba arkadaşlar,uzun bir aradan sonra bir uğruyayım dedim.
Edebiyat öğretmenime Laptop almak istiyoruz.Yazı yazmak,film izlemek gibi günlük işler için kullanacak oyun oynamayacağını söyledi.Bu bütçede alabileceğimiz en iyisi nedir ? Ekran-renk,kasa-ısınma,klavye vs uzun ömürlü kaliteli bir şeyler alabilir miyiz ? sanırım iyi bir ekran kartına gerek yok ona göre önerirseniz çok seviniriz.

En İyi Cevap
ofiste sürekli bilgisayarın açık olduğunu görüyorum.Eğer ofis için uygun görmüyorsanız seçeneklerden eleyelim ama ben çok beğendim.
Bilgisayarlar açık kalarak yıpranmaz. Bu laptop zaten ofis kullanımı için üretilmiş. :)
İşlemcisi güçlü ancak grafik birimi yetersiz. Bu bağlamda yüksek grafik isteyen işlemleri yapamazsınız. Geri kalan her şeyi yapabilirsiniz.

Yüksek grafik isteyen işlemler: Oyun oynamak, render almak..

56 Wh batarya mevcut. Film, dizi, internet gezinmeleri, sunu oluşturmak gibi basit işlemler için 4 saate varan pil ömrü alırsınız. İşlemciyi çok yorarsanız bu süre 1 saate kadar düşecektir.

Bu arada basit oyunları çok rahat oynayabilirsiniz bu cihazda. (ETS 2, FS 22..)

Honor markası, Huawei'ye aittir. Laptopun...

lichae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Nihan
Steam
lichae
Discord
lichae#2572
ekran kartı iyi olsun derseniz de
https://www.akakce.com/laptop-noteb...fhd-freedos-82k200jxtx-fiyati,1982154757.html

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ekran kartı iyi olsun derseniz de
https://www.akakce.com/laptop-noteb...fhd-freedos-82k200jxtx-fiyati,1982154757.html
Çok teşekkür ederim dostum.Oyun oynamayacağı için ekran kartının pek bir öneminin olmayacağını onun yerine diğer özelliklerinin daha iyi olmasını istedik.Başka önerebileceğiniz modeller var mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

honor magicbook'u gözüm çok tuttu özellikler bakımından tam aradığımız bir şeymiş gibi duruyor ekranı da azıcık daha büyük.Klavyesi nasıl acaba rahat mıdır ?

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
honor magicbook'u gözüm çok tuttu özellikler bakımından tam aradığımız bir şeymiş gibi duruyor ekranı da azıcık daha büyük.Klavyesi nasıl acaba rahat mıdır ?
Güzel bir model kendisi ve oldukça kaliteli ancak fiyatının performansını vermiyor.

1668899638064.png

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
oyun oynayamayacak ondan ötürü ekran kartına önem vermek istemedik.Ofiste kullanacak.Ona rağmen bunu önerirseniz oturup düşüneceğiz :)

Güzel bir model kendisi ve oldukça kaliteli ancak fiyatının performansını vermiyor.
hangi anlamda üzer ?

lichae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Nihan
Steam
lichae
Discord
lichae#2572
Çok teşekkür ederim dostum.Oyun oynamayacağı için ekran kartının pek bir öneminin olmayacağını onun yerine diğer özelliklerinin daha iyi olmasını istedik.Başka önerebileceğiniz modeller var mı ?

genel olarak hep birbirine yakın modeller oluyor ama atabilirim
mesela bunun ssd kapasitesi yüksek https://www.akakce.com/laptop-noteb...50-14-full-hd-notebook-fiyati,1274108023.html

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
genel olarak hep birbirine yakın modeller oluyor ama atabilirim
mesela bunun ssd kapasitesi yüksek https://www.akakce.com/laptop-noteb...50-14-full-hd-notebook-fiyati,1274108023.html
ekranı küçük dostum.En az 15.6 mümkünse 16.1 olursa cok seviniriz.

Üzmez aslında. Ancak bilgisayarı sürekli tam verimle kullananlar için uygun değil. Öğretmeniniz bu şekilde kullanmaz muhtemelen.
ofiste sürekli bilgisayarın açık olduğunu görüyorum.Eğer ofis için uygun görmüyorsanız seçeneklerden eleyelim ama ben çok beğendim.

lichae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Nihan
Steam
lichae
Discord
lichae#2572
ekranı küçük dostum.En az 15.6 mümkünse 16.1 olursa cok seviniriz.
o zaman ilk attığım güzel gibi duruyor, ekran kartı ve ssd kapasitesi günlük işler için yeterli, rami ve işlemcisi iyi, ekranı büyük

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Bilgisayarlar açık kalarak yıpranmaz. Bu laptop zaten ofis kullanımı için üretilmiş. :)
İşlemcisi güçlü ancak grafik birimi yetersiz. Bu bağlamda yüksek grafik isteyen işlemleri yapamazsınız. Geri kalan her şeyi yapabilirsiniz.

56 Wh batarya mevcut. Film, dizi, internet gezinmeleri, sunu oluşturmak gibi basit işlemler için 4 saate varan pil ömrü alırsınız. İşlemciyi çok yorarsanız bu süre 1 saate kadar düşecektir.

Honor markası, Huawei'ye aittir. Laptopun iç yapısını attığım fotoğrafta pil üreticisi Huawei olarak görünüyor zaten.

Kısacası temel işlemler için bu laptop oldukça yeterli. Aynı zamanda kaliteli bileşenlere sahip. Bu sayede uzun yıllar aynı kondisyonda kullanabilirsiniz.

Bu yazdıklarımı hocanıza direkt iletebilirsiniz.

En İyi Cevap

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper

Honor markası, Huawei'ye aittir. Laptopun iç yapısını attığım fotoğrafta pil üreticisi Huawei olarak görünüyor zaten.

Kısacası temel işlemler için bu laptop oldukça yeterli. Aynı zamanda kaliteli bileşenlere sahip. Bu sayede uzun yıllar aynı kondisyonda kullanabilirsiniz.

Bu yazdıklarımı hocanıza direkt iletebilirsiniz.
çok ama çok teşekkür ederim benim de içime çok sindi.Oyun oynamayacak bu nedenle ekran kartına önem vermek istemedik.Seçenekler arasında en başa koydum başka öneriniz var mı ? rakip olarak gördüğünüz ya da fiyatını hak eder bir şeyler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom