15.000TL Fiyat/Performans Laptop Önerisi

Taksitli alıp bütçeyi yükseltmenizi tavsiye ederim güzel bir peşin fiyatına laptop bulabilirsiniz

Taksitli alıp bütçeyi yükseltmenizi tavsiye ederim güzel bir peşin fiyatına laptop bulabilirsiniz
hocam oyun laptopu aramıyorum ama taksitle 20k ya çıkarım yani sorun yok ne önerirsiniz ben pek anlamıyorum laptoptan

15k civarında belki 1-2K çıkabilirim bir laptop arıyorum 2.el veya sıfır farketmez benim için sRGB sinin fazla olması ve IPS olması önemli,onun dışında arada Lol veya valo oynayabilirim belki,kütüphanede vs kullanacağım o yüzden oyun laptopu tercihim değildir genelde çok ses çıkarıyorlar çıkarmayan model varsa atabilirsiniz
NOT:Taksitle 20k ya kadar çıkabilirim
Bu ikisinden birini düşünüyorum ama sRGB düşük bunlarda
o paraya aldigin laptop hicbir ise yaramaz. Tablet al. mobil lol oynarsin en azindan akici sekilde ve emin ol cok daha isine yarar, Yaninda tasiman kolaylasir vs

o paraya aldigin laptop hicbir ise yaramaz. Tablet al. mobil lol oynarsin en azindan akici sekilde ve emin ol cok daha isine yarar, Yaninda tasiman kolaylasir vs
hocam neden yaramasınki tabletle olmayacak işler yapacağım excel gibi yani laptop almam lazım oyun oynanmayacak yani ekran kartı veya eksta bişey lazım değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,331
Üyeler
183,557
Son üye
panikadam11
Geri