Neler Yeni

15.000TL klavye mouse kulaklık monitör dahil bilgisayar önerirmisiz

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA

ben böyle topladım 13bin yapıyomuş ben aştım sanıp ucuza kaçtım kızgın atan olabilir pek bilgim yok kendimi geliştiriyorum stok yok diyip geçiceğime belki yardım ederim diye boyle bişey topladım yardımcı olabildiysem ne mutlu :D
İşlemci olmamış :/

ben böyle topladım 13bin yapıyomuş ben aştım sanıp ucuza kaçtım kızgın atan olabilir pek bilgim yok kendimi geliştiriyorum stok yok diyip geçiceğime belki yardım ederim diye boyle bişey topladım yardımcı olabildiysem ne mutlu :D
Klavye ve kulaklık çok kötü. Monitörde ise ghosting sorunu yaşayanlar var. Ayrıca O sistem attığınız PSU’ya emanet edilmez. SSD ise Burst varken bu fiyat bandında alınmaz. Kısacası önermiyorum.

Wøx1N

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Ahmet Emin KUL
Stok olmadığı için bekle

samet135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
Samet Yeniköy
Klavye ve kulaklık çok kötü. Monitörde ise ghosting sorunu yaşayanlar var. Ayrıca O sistem attığınız PSU’ya emanet edilmez. SSD ise Burst varken bu fiyat bandında alınmaz. Kısacası önermiyorum.
klavye ve kulaklık öyle çok aramadım açıkcası kabataslak koydum psu hakkında çok bilgim yok 750w yeter diyip ondan aldım pek bakmadım ssd hakkındada pek bilgim yok üstünden bilgili biri geçmeli ben kusursuz topladım demedim.

TamerKs

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
kulaklık olarak logitech g pro x alabilirsin

önüme geleni önermedim ekipmana fazla bakmadım kasa içine baktım
750W yeter deyip GamePower PSU koymuşsunuz. Bütçede stok sorunları çözülünce 3060 Tİ bile var, siz 2060 koymuşsunuz. Şu an bile 3060 sığıyor. R7 2700X ve aynı bütçede daha iyi soğutmaya sahip anakartlar varken B450 F önermeniz de cabası.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,063,585
Üyeler
168,956
Son üye
umtluyum
Top Bottom