15/07 GamingGen.Tr'den Çıkan Bilgisayarın Parasını Ödedim Ama Stok Bitti Deniliyor.

parayı çekiyorsun, önce bankayla ilgili problem oldu diyorsun bankayı arayınca aa banka göndermiş bizde sorun çıkmış paran geldi ama ürünü yine de vermiyoruz diyorsun. Gelde bişi deme yani..
muhattap olmadığı için adamlar ne derse ağzına bakıyoruz valla.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

abdullah hacıgül @(rahatsız etmeyeyim) bildirmiş muhtemelen sorununu çözerler çözmezlerse tüketici mahkemesine gidersiniz haklı taraf sizsiniz
tesekkurler. Tarafıma dönüş sağlandı. Yardımcı olacakları söylendi. Bakalım inşallah alırız. Tesekkurler herkese

muhattap olmadığı için adamlar ne derse ağzına bakıyoruz valla.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tesekkurler. Tarafıma dönüş sağlandı. Yardımcı olacakları söylendi. Bakalım inşallah alırız. Tesekkurler herkese
Sistemini veriyorlar değil mi?

banada ekstra kasa ssd falan eklenmiş tekrar aldırdılar acaba kasa ssd falan alabilirmiyim sıkıştırsam

Sistemini veriyorlar değil mi?
Kabil bey ilgilendi ve sipariş onaylandı. Kargoya verilmesini bekliyorum. Siparişin içeriği GemingGenTR de ilk onayladığım olarak gözüküyor. Kargo elime ulaşınca paketi açınca içeriği değişikmi ona da o zaman bakacağım.
Şuanda yardımı dokunan herkese teşekkürler.

Kabil bey ilgilendi ve sipariş onaylandı. Kargoya verilmesini bekliyorum. Siparişin içeriği GemingGenTR de ilk onayladığım olarak gözüküyor. Kargo elime ulaşınca paketi açınca içeriği değişikmi ona da o zaman bakacağım.
Videoya kesinlikle alın hocam hatta kargoyu aldıktan paketi açıp sistemi test edene kadar kesintisiz video tercihim,sıkıntı çıkarsa çözülme garantisi %100 oluyor.

Hocam kasa olarak ne gonderdiler

Hayırlı olsun darısı başıma:D

Hocam kasa olarak ne gonderdiler
Vento vg10f rgb atx kasa / ben cuma günü saat 17:51 de onayladım. Sadece sistemsel bir hata olmuş gönderdiğim para onlarda gözükmüyordu. Ama halledildi. Dekont ve banka aylık hesap özetiyle beraber.

Kral gözün aydın hayirli olsun.Ugrastim değdi dersin inşallah gelir de sag salim Allah'ın izniyle

Şöyleki 15 Temmuzda sipariş verildi. Parası ödendi.
Ben mağdur edildim ve Pazartesi günü komple o günü buna ayırdım.
4 - 5 kere bankayı bi o kadarda GemingGenTR ile görüştüm.
Pazartesi onaylandı tekrardan siparişim ve bana 3 iş günü içerisinde kargoya verileceği bildirildi.
Bugun cuma 1 hafta geçti siparişimin üzerinden.
Hadi diyelim ki yanlışlık oldu ve yardımcı oldular bana. O zaman şöyle bir durum var Pazartesi günü siparişi tekrar onayladılar ya hani.
Ve çarşamba gününe kadar kargolancağı söylendi ve bugun cuma.

Müşteriye verilen değer ortada herhalde. Telefonda güzel konuşuyorlar ilgileniyolar ama verilen sözler yerine getirilmiyor.
Çarşamba günü kargoya verilecek olan ürün bugun oldu halen kargoya verilmedi.

Şöyleki 15 Temmuzda sipariş verildi. Parası ödendi.
Ben mağdur edildim ve Pazartesi günü komple o günü buna ayırdım.
4 - 5 kere bankayı bi o kadarda GemingGenTR ile görüştüm.
Pazartesi onaylandı tekrardan siparişim ve bana 3 iş günü içerisinde kargoya verileceği bildirildi.
Bugun cuma 1 hafta geçti siparişimin üzerinden.
Hadi diyelim ki yanlışlık oldu ve yardımcı oldular bana. O zaman şöyle bir durum var Pazartesi günü siparişi tekrar onayladılar ya hani.
Ve çarşamba gününe kadar kargolancağı söylendi ve bugun cuma.

Müşteriye verilen değer ortada herhalde. Telefonda güzel konuşuyorlar ilgileniyolar ama verilen sözler yerine getirilmiyor.
Çarşamba günü kargoya verilecek olan ürün bugun oldu halen kargoya verilmedi.
daha kargosu gelmeyen birçok kişi var ,geçmiş olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,608
Üyeler
184,653
Son üye
bugi4
Geri