Neler Yeni

15/07 GamingGen.Tr'den Çıkan Bilgisayarın Parasını Ödedim Ama Stok Bitti Deniliyor.

rtxcan

80+ Bronze
Şöyleki 15 Temmuzda sipariş verildi. Parası ödendi.
Ben mağdur edildim ve Pazartesi günü komple o günü buna ayırdım.
4 - 5 kere bankayı bi o kadarda GemingGenTR ile görüştüm.
Pazartesi onaylandı tekrardan siparişim ve bana 3 iş günü içerisinde kargoya verileceği bildirildi.
Bugun cuma 1 hafta geçti siparişimin üzerinden.
Hadi diyelim ki yanlışlık oldu ve yardımcı oldular bana. O zaman şöyle bir durum var Pazartesi günü siparişi tekrar onayladılar ya hani.
Ve çarşamba gününe kadar kargolancağı söylendi ve bugun cuma.

Müşteriye verilen değer ortada herhalde. Telefonda güzel konuşuyorlar ilgileniyolar ama verilen sözler yerine getirilmiyor.
Çarşamba günü kargoya verilecek olan ürün bugun oldu halen kargoya verilmedi.
Adamlar 1000'e yakın ürün sattılar senin gibi 10 Tane sipariş problemli olsa %99 başarılı demektir.

Sonuç: Gaming Gen %99 Basarılı Adam gibi bir firma

Farukteke55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Faruk
Adamlar 1000'e yakın ürün sattılar senin gibi 10 Tane sipariş problemli olsa %99 başarılı demektir.

karşı taraf arandığında Çarşamba kargolanacak , perşembe kargolanacak denmemeli o zaman. Tarih belirtiliyor ise o tarihte kargolanmalı.
Sizce öyle değil mi ?

size biri şu gün kargoya verilecektir dediyse ve o gün verilmediyse kargoya ne yapardınız ?

Rebellee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Turgay Turgut

Gaming Geni Severdim ama sorunlarıda epey bir çok ne yazıkki,Sitenin ALT Yapısı öncelikle düzgün çalışmıyor efendim, Sistemi ilk çıktıgı andan almaya kalktım site çöktü, tam 2 gün boyunca alamadım stok yok ,stok geldiği an alıcam saniyesinde bitiyor stok ne saçma iş bu anlamadım

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut
karşı taraf arandığında Çarşamba kargolanacak , perşembe kargolanacak denmemeli o zaman. Tarih belirtiliyor ise o tarihte kargolanmalı.
Sizce öyle değil mi ?

size biri şu gün kargoya verilecektir dediyse ve o gün verilmediyse kargoya ne yapardınız ?
Firma verdiği sözü tutmak zorundadır hocam, her halükarda haklı taraf sizsiniz. Geç kargolama olsa bile haber verilmesi gerekilir veya en başından böyle bi söz verilmez

rtxcan

80+ Bronze
Gaming Geni Severdim ama sorunlarıda epey bir çok ne yazıkki,Sitenin ALT Yapısı öncelikle düzgün çalışmıyor efendim, Sistemi ilk çıktıgı andan almaya kalktım site çöktü, tam 2 gün boyunca alamadım stok yok ,stok geldiği an alıcam saniyesinde bitiyor stok ne saçma iş bu anlamadım
Videoyu 1 saat geç farkettim havuzda yüzüyordum cıktım kurulandım telefondan almaya calıstım 4 5 kere f5 yaptım sonra aldım, hiç de zorluk cıkartmadı

Top Bottom