Neler Yeni

15-16 bin liraya sistem önerisi

Lukass

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mehmet Genç
Bütçe
16.000
Merhaba bütçem 16 bin lira vatan bilgisayar olması önemli çünkü kocaeli içi elden teslim almam lazım.

bilgisayarda aradığım özellikler
NVIDIA ekran kartı
Intel işlemci
MSI anakart
kaliteli parçalar (PSU kasa vs açısından, 700Watt'lık Everest yerine 500'lük Corsair mesela)

Yüksek bir beklentim yok çoğu oyunu orta-yüksek ayarda akıcı şekilde oynatırsa üzülmem. Ultra bir verim beklenecek bütçe değil biliyorum zaten.
Altı çizili özellikler kesinlikle olmasını istediklerim. harddisk'im var harici olarak 1 tb'lık o yüzden sadece m.2 ssd gerek depolama açısından.

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Multi kasa Vettel
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Emir Şimşek

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,892
İsim
göksel yurtcan
vatandan almanız mantıklı olmaz hocam niye bu kadar çok kazık yemek istiyor arkadaşınız

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,555
İsim
ali
Merhaba bütçem 16 bin lira vatan bilgisayar olması önemli çünkü kocaeli içi elden teslim almam lazım.

bilgisayarda aradığım özellikler
NVIDIA ekran kartı
Intel işlemci
MSI anakart
kaliteli parçalar (PSU kasa vs açısından, 700Watt'lık Everest yerine 500'lük Corsair mesela)

Yüksek bir beklentim yok çoğu oyunu orta-yüksek ayarda akıcı şekilde oynatırsa üzülmem. Ultra bir verim beklenecek bütçe değil biliyorum zaten.
Altı çizili özellikler kesinlikle olmasını istediklerim. harddisk'im var harici olarak 1 tb'lık o yüzden sadece m.2 ssd gerek depolama açısından.
i3-12100f-rtx 3060 12gb Sıfır kapalı kutu 13400 e vereyim

Lukass

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mehmet Genç
i3-12100f-rtx 3060 12gb Sıfır kapalı kutu 13400 e vereyim
sadece sıfır bakıyorum hocam. attığım sistem nasıl?
Mesaj otomatik birleştirildi:

vatandan almanız mantıklı olmaz hocam niye bu kadar çok kazık yemek istiyor arkadaşınız
ailem internetten almayı tercih etmiyor. elden teslim alabileceğim başka bir yer öneriniz varsa izmitte oradanda alabilirim. bir tek media markt var oda sadece kendi hazır sistemini satıyor toplama yapmıyor.

B A T U H A N

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,555
İsim
ali
sadece sıfır bakıyorum hocam. attığım sistem nasıl?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ailem internetten almayı tercih etmiyor. elden teslim alabileceğim başka bir yer öneriniz varsa izmitte oradanda alabilirim. bir tek media markt var oda sadece kendi hazır sistemini satıyor toplama yapmıyor.
sıfır zaten açılmadı bile ama mağazadan alıcakmışssınız tamamdır

Top Bottom