3050 iyi değil.INTEL I3 12100F - MSI RTX3050 2XOC - PRO H610M-E DDR4- 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I3 12100F - MSI RTX3050 2XOC - PRO H610M-E DDR4- 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Düşünülebilir
İskandinavya-İtalya arası güzel yük çekiliyor, bergen-oslo arası da güzel manzarası baya sürülür oralarda dapromods için sordum, scandinavyadasa güzel yerler var aslında.
3050 İyi Değil Peki Dediklerine Uyum Sağlıyır Ve Bütçesine Uygun Arkadaş Demişki En Yğksek Orta Oynayabileyim Oynatıyor3050 iyi değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İskandinavya-İtalya arası güzel yük çekiliyor, bergen-oslo arası da güzel manzarası baya sürülür oralarda da
Az daha ekleyip 3060/12400F alınabiliyor.3050 İyi Değil Peki Dediklerine Uyum Sağlıyır Ve Bütçesine Uygun Arkadaş Demişki En Yğksek Orta Oynayabileyim Oynatıyor
Bütçemi Aşıyor DiyorAz daha ekleyip 3060/12400F alınabiliyor.
3050'ye verilmez o kadarBütçemi Aşıyor Diyor
Kendisi karar versin istiyorsanız3050'ye verilmez o kadar
biraz bütçeyi geçiyo ama bu sistem fp olarak iyiMerhaba bütçem 16 bin lira vatan bilgisayar olması önemli çünkü kocaeli içi elden teslim almam lazım.
bilgisayarda aradığım özellikler
NVIDIA ekran kartı
Intel işlemci
MSI anakart
kaliteli parçalar (PSU kasa vs açısından, 700Watt'lık Everest yerine 500'lük Corsair mesela)
Yüksek bir beklentim yok çoğu oyunu orta-yüksek ayarda akıcı şekilde oynatırsa üzülmem. Ultra bir verim beklenecek bütçe değil biliyorum zaten.
Altı çizili özellikler kesinlikle olmasını istediklerim. harddisk'im var harici olarak 1 tb'lık o yüzden sadece m.2 ssd gerek depolama açısından.