Sepette Honor Choice Band hediyeside var. İlla Samsung alıcam derseniz Samsung A55 alabilirsiniz ama Honor 200 Samsung A55'den çok daha iyi bir cihaz. GPU tarafında %50 fark atıyor ve daha iyi kamera paketine sahip.15-20K aralığından telefon arıyorum (babam için)
öncelik samsung
Bu arada siyah renklisi 17.975₺ lira imiş. Daha uygun olduğu için düşünülebilir.Bence bu fiyat aralığında fiyat performansı güzel telefondur. Epeydeki yorumlarını da okumanızı tavsiye ederim. Uzun süredir bu fiyat bandında. Yani yıl başınında çok yakın olduğuna bakarsak kısa süre sonra zam gelebilir.
Hocam şuan yorumunuza eleştiri getirmek için değil öğrenmek amaçlı yorum yapıyorum. Galaxy j5 almıştım 8 gb hafızası vardı o zamanlar. Karaktersiz samsung o telefona bir güncelleme getirdi telefondaki bütün uygulamaları sildik eettik ama yine de kasıyordu. 2 yılda kullanılmaz oldu telefon açıkçası. İnstagramı bile açarken kasıyordu. Şimdi nasıl samsung bir şeyleri düzeltti mi?Baban için alacaksan kullanıcı deneyimi bambaşkadır. Muhtemelen tek oynayacağı oyun Okey'dir. Bu yüzden janjanlı şeylere gerek yok. Orta segment A serisine bakabilirsin. Instagram, Facebook, WhatsApp ve YouTube canavarıdır (Daha fazlası): Samsung Galaxy A55, Samsung Galaxy A54
Samsung Galaxy A55 Eylül ayında satışa çıktı. Galaxy A54 ise geçtiğimiz sene. Şu zamana kadar birçok Android telefon denedim ama huyu bu. Bir zaman sonra gerçekten yavaşlıyor. Fakat artık bunlar yeni nesil cihazlar. Uzun soluklu kullanılabilir. Özellikle telefondan oyun performansı ve üst düzey kamera beklentisi olmayanlar için orta segment cihazlar gerçekten iyi.Hocam şuan yorumunuza eleştiri getirmek için değil öğrenmek amaçlı yorum yapıyorum. Galaxy j5 almıştım 8 gb hafızası vardı o zamanlar. Karaktersiz samsung o telefona bir güncelleme getirdi telefondaki bütün uygulamaları sildik eettik ama yine de kasıyordu. 2 yılda kullanılmaz oldu telefon açıkçası. İnstagramı bile açarken kasıyordu. Şimdi nasıl samsung bir şeyleri düzeltti mi?