15-20K Bandında Ekran Kartı Önerisi

ysuff1903

80+
Reaksiyon skoru
0
Sistemime sonradan ekran kartı almak istiyorum.

İşlemcim İ5-14400f olacak
Az evvel RTX5060 8GB modelini gördüm. 20K'ya. Bütçemi 15.000-20.000₺ bandında düşünüyorum. 15.000-20.000₺ bandında alınabilecek en iyi ekran kartı hangisi? Sizce hangisini almalıyım? Topaz kullanmayı düşünüyorum. Şuanki ekran kartım RX580 8GB sizce topaz çalışır mı? Ekteki ekran kartı alınır mı?

Son düzenleme:
Sistemime sonradan ekran kartı almak istiyorum. Az evvel RTX5060 8GB modelini gördüm. 20K'ya. Bütçemi 15.000-20.000₺ bandında düşünüyorum. 15.000-20.000₺ bandında alınabilecek en iyi ekran kartı hangisi? Sizce hangisini almalıyım? Topaz kullanmayı düşünüyorum. Şuanki ekran kartım RX580 8GB sizce topaz çalışır mı? Ekteki ekran kartı alınır mı?

Hocam 2K ise o halledilir bir şekilde valo rdr2 oyunlari gibi fps hikayeli oyunlar icin alinir mi ve edit icin topaz da sıkıntı çıkarir mi?
Bu tarz kartlar 2k için ancak her türlü işine yarar hikayeli oyunlar fps oyunlarında biraz işlemci ön planda dursada gpu da önemli rolü var ancak ilk attığıma yönelme 8gb versiyonmuş sonradan farkettim amd olanlara bakabilirsin topaz konusuna bir şey diyemeyeceğim bilgim yok

Sistemime sonradan ekran kartı almak istiyorum.

İşlemcim İ5-14400f olacak
Az evvel RTX5060 8GB modelini gördüm. 20K'ya. Bütçemi 15.000-20.000₺ bandında düşünüyorum. 15.000-20.000₺ bandında alınabilecek en iyi ekran kartı hangisi? Sizce hangisini almalıyım? Topaz kullanmayı düşünüyorum. Şuanki ekran kartım RX580 8GB sizce topaz çalışır mı? Ekteki ekran kartı alınır mı?
21k ya sarı sitede satılan sıfır 5060 ti gigabyte vardı kendi ilçemde garanti belgesi vs faturası verilecek şekilde hala varmıdır bilmiyorum sarı siteyi inceleyin güzel bir ilan bulursanız oradan alın eğer sadece ekran kartı alacaksanız

21k ya sarı sitede satılan sıfır 5060 ti gigabyte vardı kendi ilçemde garanti belgesi vs faturası verilecek şekilde hala varmıdır bilmiyorum sarı siteyi inceleyin güzel bir ilan bulursanız oradan alın eğer sadece ekran kartı alacaksanız
Hocam önceliğim sıfırdan yana ama olmazsa sizin dediğiniz şekilde de olabilir

2. El piyasasına pek sıcak bakmanızı önermem yurtdışı ürünü veya servise gitmiş gelmiş ürünler 2. elden satılıyor olabilir. Ayrıca bazı distribütörler ürünün bozulması durumunda iadeyi sadece fatura sahibi adına yapıyor. Yani bozulursa ve servis iade raporu verirse ortada kalabilirsiniz. Ama 0 olarak bu fiyat bandında çok mantıklı bir ekran kartı yok 2. ele yönelecekseniz 10k bandında 3080 almak şuan cazip duruyor.

Ben sıfır tepe model 5060 alan bir enayi olarak sana 2. el kıyak 3080ti ya da bulursan 3090 öneriyorum

Geri