ahmetwilliam
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 153
redmi note 11 pro plus 5g var nasıl önerir misiniz??
note 13 pro 5g veya max bütçem 15 20
https://www.hepsiburada.com/poco-f4...nt=HBCV00004HR49V&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c ben bunu kullanıyorum çok memnunumredmi note 11 pro plus 5g var nasıl önerir misiniz??
Oyun oynuyormusun ve sık sık kamerayı kullanıyormusun? Ona göre bir şey önericem.redmi note 11 pro plus 5g var nasıl önerir misiniz??
oyun nadir kamerada öyleOyun oynuyormusun ve sık kamera kullanıyormusun? Ona göre bir şey önericem.
poco istemiyorm ya hocam xiaomi lazm
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/samsung-galaxy-s23-fe.html Bu telefonu al derim.oyun nadir kamerada öyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
poco zaten xiaomi nin alt markası gibi bişi yinede siz bilirsinizoyun nadir kamerada öyle
Redmi Note 13 pro 5g güzel telefon alınabilir.redmi note 11 pro plus 5g var nasıl önerir misiniz??
note 13 pro 5g yi kimse önermiyo arkadaşhttps://www.epey.com/akilli-telefonlar/samsung-galaxy-s23-fe.html Bu telefonu al derim.
max 20k bütçem var s23 fe yada poco x6 pro diyolar ama benim gönlüm redmiden yana oluyo hep. hem samsungta exynos var işlemci. note 13 de snapdragonRedmi Note 13 pro 5g güzel telefon alınabilir.
Yeni çıkan samsung a55 ile aşağı yukarı aynı fiyat bandında ama Redmi derim
Redmi Note 13 Pro 5G' deki işlemci Snapdragon ama Samsung S23 FE' deki Exynos Redmi Note 13 Pro 5G' deki Snapdragon' dan neredeyse 2 kat daha güçlü. Test skorlarınada bakabilirsin.note 13 pro 5g yi kimse önermiyo arkadaşya poco x6 pro diyolar ya s23 fe. napcam bilemedm
max 20k bütçem var s23 fe yada poco x6 pro diyolar ama benim gönlüm redmiden yana oluyo hep. hem samsungta exynos var işlemci. note 13 de snapdragon
Ram,dahili depolama, batarya, şarj desteği (67w) redmi daha iyi. İkisi de 2023 son çeyreğinde çıktı. Güncelleme konusunda sıkıntı yaratmaz.note 13 pro 5g yi kimse önermiyo arkadaşya poco x6 pro diyolar ya s23 fe. napcam bilemedm
max 20k bütçem var s23 fe yada poco x6 pro diyolar ama benim gönlüm redmiden yana oluyo hep. hem samsungta exynos var işlemci. note 13 de snapdragon
Antutu puanlarına bakarsan anlarsın farkınote 13 pro 5g yi kimse önermiyo arkadaşya poco x6 pro diyolar ya s23 fe. napcam bilemedm
8 - 128 versiyonumu var sadece. sizdeki ney. ve farkları oluyomu hafıza değiştimi.Antutu puanlarına bakarsan anlarsın farkı
S23fe ben kullanıyorum sorun varsa alayım
alınmaz onlar, 3 seçeneğin var s23fe, x6 pro veya gt2 proredmi note 11 pro plus 5g var nasıl önerir misiniz??