Bence ilk aldiginda fanları çıkartıp boyayıp kurumasını beklemek olabilirben de bilmiyom ki
Güzel fantazi sakjdasjEkran kartı Gigabyte olursa sevinirim
Tamam kasada fanlar olmuyor mu işte onları çıkartıp boyayıp kuruduktan sonra sistemi kurmakkasa içi dedi fan demedei neyse senin bir önerin var mı
Fanları çıkartıp sistemi boyamakTamam kasada fanlar olmuyor mu işte onları çıkartıp boyayıp kuruduktan sonra sistemi kurmak
O da olabilirya da arkadaki siyah kısımları boyamak
Td500 çok iyi kasa bir arkadaş önermişti zaten bu konudaneyse senin önerin var mı nerden nereye geldik
Hocam ekstrem bir durum yok aslında. Benim demek istediğim aradığı renkte kasalar kısıtlı. Eğer el yatkınlığıda varsa kendisi boyayabilir. Boyadan kastım imkan olanağa göre diyeyim. Fırınlamada bir seçenek-zımparalayıp boyamak da bir seçenek-plastidipte bir seçenek.neyse senin önerin var mı nerden nereye geldik
sadece beyaz olsa sıkıntı olmaz kiHocam ekstrem bir durum yok aslında. Benim demek istediğim aradığı renkte kasalar kısıtlı. Eğer el yatkınlığıda varsa kendisi boyayabilir. Boyadan kastım imkan olanağa göre diyeyim. Fırınlamada bir seçenek-zımparalayıp boyamak da bir seçenek-plastidipte bir seçenek.
Bana kalırsa kasa boyama ile fazla uğraşmadan belirlediği yerlere glow in dark boya ile mor renk atabilir. Hem ışıkta hem karanlıkta gayet güzel bir görüntü verir.