Neler Yeni

Çözüldü✓ 15 Bin Maks. bütceye Okul amaçlı Tablet. (Kalem dahil)

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Bütçe
15000
Arkadaşlar günaydın. Gününüz hayrolsun.

(Konuyu sabah 10:30 da açmıstım :D)

Sorum baslıkta. 15 bin bütçeye -Kalem dahil- ana odağı Okul/İş, Belki hafif oyun içinde olabilir, Tablet arıyorum.

Düşüncem S9 FE veya S9 FE+, Ama sizede danışmak istedim.

S9 İstememin bir sebebi telefonum A34, Uyumlu Olsun diye.

D.N: Babamda 9.Nesil iPad önermiş.

Arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkürler, S9 FE+ aldım, Buradan da ufak bir inceleme notu düserim.

Son düzenleme:

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kalemle birlikte lazım, Onu yazmayı unutmusum. 9 Neslini alabiliyorum ama baya kararsız kaldım, S9 FE+ Karsısında yetersiz kalır diye düsünüyorum.

D.N: Söyle bir set buldum. 10.Nesilde alabiliyorum.

Zechion

80+ Silver
Ben olsam bu bütçede Ipad 10. nesil alacağıma S9 Fe plus 13" alırdım.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Ben olsam bu bütçede Ipad 10. nesil alacağıma S9 Fe plus 13" alırdım.
Düsüncem biraz daha O Yöne kaydı zaten Hocam, Artı eksi olarak S9 FE daha ağır basıyor.

Forumlarda iki tablet karşılastırmasında kafalar anladığım kadarıyla karışık, bu yüzden burada da konu açmak istedim.

Zechion

80+ Silver
Düsüncem biraz daha O Yöne kaydı zaten Hocam, Artı eksi olarak S9 FE daha ağır basıyor.

Forumlarda iki tablet karşılastırmasında kafalar anladığım kadarıyla karışık, bu yüzden burada da konu açmak istedim.
Ben de bir ara Ipad 10'a bakmıştım. Kalemi kötü, ekranı çift katmanlı olduğundan yazı yazarken çok ses çıkarması vb. durumları var. Ipad'de Air'in altında bir model alınacaksa kesinlikle başka markaya yönelinmeli.
Samsung S9 Fe+ bence sizin için en iyi tercih olacaktır. Kendisiyle birlikte kalem de geliyor, 13" ekranı da var. Ekranı bir de 90Hz. Ipad 10, bu tabletin yanından bile geçemez.

Eğer ki sadece Ipad'de olan bir uygulamayı kullanman gerekmiyorsa.*

Ipad'in en büyük alınma sebebi zaten uygulama. Çoğu alan kişi ben şu uygulamayı kullanıp alacağım diyor. Procreate en büyük örneği olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Sefa Halı
Arkadaşlar günaydın. Gününüz hayrolsun.

(Konuyu sabah 10:30 da açmıstım :D)

Sorum baslıkta. 15 bin bütçeye -Kalem dahil- ana odağı Okul/İş, Belki hafif oyun içinde olabilir, Tablet arıyorum.

Düşüncem S9 FE veya S9 FE+, Ama sizede danışmak istedim.

S9 İstememin bir sebebi telefonum A34, Uyumlu Olsun diye.

D.N: Babamda 9.Nesil iPad önermiş.
Samsung tabletleri güzel bir arkadaşımda vardı modelini unuttum ondan alıp soru çözmüştüm gayet de iyiydi

Zechion

80+ Silver
Ben de bir ara Ipad 10'a bakmıştım. Kalemi kötü, ekranı çift katmanlı olduğundan yazı yazarken çok ses çıkarması vb. durumları var. Ipad'de Air'in altında bir model alınacaksa kesinlikle başka markaya yönelinmeli.
Samsung S9 Fe+ bence sizin için en iyi tercih olacaktır. Kendisiyle birlikte kalem de geliyor, 13" ekranı da var. Ekranı bir de 90Hz. Ipad 10, bu tabletin yanından bile geçemez.
Silindi.
Burada yazan metni, yukarıdaki mesaja düzenleme olarak ekledim.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe

Eğer ki sadece Ipad'de olan bir uygulamayı kullanman gerekmiyorsa.*

Ipad'in en büyük alınma sebebi zaten uygulama. Çoğu alan kişi ben şu uygulamayı kullanıp alacağım diyor. Procreate en büyük örneği olabilir.
Hocam çok sağolasınız Kafa karışıklığım baya bir giderildi. Yok Uygulama icin alma durumum yok benim almamdaki ana sebep zaten Defter Kalem sarfiyatını uzun dönem olarak azaltmak ve İş hayatımın ilk yıllarında işime yardımcı olması. Cizim amaçlıda hediye gelen bir yazılım varmış sanırsam,Onu kullanabilirim, Üstünede Photoshop eklerim gerekirse. Ama Ana Fikir Kaliteli bir not alma deneyimi.

Kafamdaki tek soru ise 13 inç cok büyük gelirmi,Rahat edebilirmiyim olacak,Onuda yarın bakar görürüm. Hayırlısı...

Zechion

80+ Silver
Hocam çok sağolasınız Kafa karışıklığım baya bir giderildi. Yok Uygulama icin alma durumum yok benim almamdaki ana sebep zaten Defter Kalem sarfiyatını uzun dönem olarak azaltmak ve İş hayatımın ilk yıllarında işime yardımcı olması. Cizim amaçlıda hediye gelen bir yazılım varmış sanırsam,Onu kullanabilirim, Üstünede Photoshop eklerim gerekirse. Ama Ana Fikir Kaliteli bir not alma deneyimi.

Kafamdaki tek soru ise 13 inç cok büyük gelirmi,Rahat edebilirmiyim olacak,Onuda yarın bakar görürüm. Hayırlısı...
Şimdiden hayırlı olsun hocam.
Hem 13", hem de 11" ikisi de kullanım standartlarında ideal boyutlar fakat 13'ü görünce 11 gözünüze küçük gelecek size öyle söyleyeyim. Eğer ki multitasking yapacaksanız : Sağ tarafa Google'dan bir ders notu açıp sol tarafta o ders notlarını kendi notunuza yazma gibi durumlarda 13" daha işinize yarayacaktır.
Zaten dediğiniz gibi yarın taşıması vb. şeyleri değerlendirdikten sonra kafanızda soru işareti olmadan alırsınız.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Şimdiden hayırlı olsun hocam.
Hem 13", hem de 11" ikisi de kullanım standartlarında ideal boyutlar fakat 13'ü görünce 11 gözünüze küçük gelecek size öyle söyleyeyim. Eğer ki multitasking yapacaksanız : Sağ tarafa Google'dan bir ders notu açıp sol tarafta o ders notlarını kendi notunuza yazma gibi durumlarda 13" daha işinize yarayacaktır.
Zaten dediğiniz gibi yarın taşıması vb. şeyleri değerlendirdikten sonra kafanızda soru işareti olmadan alırsınız.
Hocam çok tesekkür ederim sayenizde S9 FE+ aldım, Ama 3 Teknoloji Firması taksit konusunda biraz kıt (6 Taksit var maks oda Vatanda Kuveyt, MediaMarkta Worldcard, Teknosada da Baska bir kart yada sanırsam World'tü, taksit yapıyor.)

Espiri burada, Bizde de Bonus kart var, oda 3 taksit yapıyordu, Hepsiburada haricinde.

İnternetten aldığım için elime otururmu bilmem ama bakalım, Bide kılıf mecburi gibi, Onuda sanırsam Amazondan alacağım :D

Tekrardan çok teşekkür ettim, Kafa karışıklığı olmadan almış oldum hiç olmazsa.

Zechion

80+ Silver
Hocam çok tesekkür ederim sayenizde S9 FE+ aldım, Ama 3 Teknoloji Firması taksit konusunda biraz kıt (6 Taksit var maks oda Vatanda Kuveyt, MediaMarkta Worldcard, Teknosada da Baska bir kart yada sanırsam World'tü, taksit yapıyor.)

Espiri burada, Bizde de Bonus kart var, oda 3 taksit yapıyordu, Hepsiburada haricinde.

İnternetten aldığım için elime otururmu bilmem ama bakalım, Bide kılıf mecburi gibi, Onuda sanırsam Amazondan alacağım :D

Tekrardan çok teşekkür ettim, Kafa karışıklığı olmadan almış oldum hiç olmazsa.
Hayırlı olsun hocam. Mutlu oldum adınıza.
Teknoloji aletlerinde taksitle bir şey almak kadar zor bir şey yok.
Cihazı bir süre kullandıktan sonra deneyimlerinizi bana aktarma şansınız var mıdır ? Ben de tablet arayışındayım M2 Ipad düşünüyordum fakat fiyatının cazipliğinden dolayı S9 FE+'a çok sıcak bakıyorum.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Hayırlı olsun hocam. Mutlu oldum adınıza.
Teknoloji aletlerinde taksitle bir şey almak kadar zor bir şey yok.
Cihazı bir süre kullandıktan sonra deneyimlerinizi bana aktarma şansınız var mıdır ? Ben de tablet arayışındayım M2 Ipad düşünüyordum fakat fiyatının cazipliğinden dolayı S9 FE+'a çok sıcak bakıyorum.
Tamamdır Hocam. Yarın gelir, Kurarım, Buraya ilk deneyimlerini yazarım.

Top Bottom