15 bin tl laptop önerisi

4HM3T

80+
Reaksiyon skoru
8
Bütçe
15000
15 bin tl bütçem var 16 bin e kadar çıkabilirim ekran kartı minimum 2060 gücünde olması lazım 1660 ti da olur ama fiyat ının düşük olması lazım yani 13bin 500 gibi şimdiden yardım eden arkadaşlara teşekkürler
marka monster gibi garantide sorun çıkaran firmalardan istemiyorum

monster f/p anlamında size güzel şeyler sunabilir. bana kalırsa en azından karşılaştırma listenize almalısınız

arkadaşlar monster istemiyorum tanıdığım bir sürü kişide var hem performans olarak hemde sorun çıkartma açısından kötü bi marka yani en azından benim karşılaştıklarım o yüzden monster önermeniz gerek yok şimdiden teşekkür ederim

arkadaşlar monster istemiyorum tanıdığım bir sürü kişide var hem performans olarak hemde sorun çıkartma açısından kötü bi marka yani en azından benim karşılaştıklarım o yüzden monster önermeniz gerek yok şimdiden teşekkür ederim

söylemeyi unuttum ekran 17.3 olması lazım :)

söylemeyi unuttum ekran 17.3 olması lazım :)
hele bir de 17,3 istiyorsanız kesinlikle monster modellerine bakmalısnız. çünkü diğer modellerin 15,6 bilgisayarlarında bulundurduğu ekipmanların genelde daha iyisi 17,3 monsterlerde oluyor

15 bin TL bütçem var 16 bin e kadar çıkabilirim ekran kartı minimum 2060 gücünde olması lazım 1660 ti da olur ama fiyat ının düşük olması lazım yani 13bin 500 gibi şimdiden yardım eden arkadaşlara teşekkürler
marka monster gibi garantide sorun çıkaran firmalardan istemiyorum
haziranı beklersen legionlar çıkacak 3060 lı muhtemelen 14000 tl olucak 16.1 inch

haziranı beklersen legionlar çıkacak 3060 lı muhtemelen 14000 TL olucak 16.1 inch
tam olarak tarihi bellimi muhtemelen haziranı bekicem
Kanka yukardaki Tulpar'ı alsana sen
monster istemiyorum malesef herkes çok övüyo ama :) yapcak bişe yok şu an 9 tane laptopum var sadece monsterda sorun yaşadım o yüzden biraz korkuyorum gene bişe olur diye
mimarlık şirketime alıyorum 6 tane alıcam 90 bin tl para az değil riske atamam yani malesef :p
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben zaten şu modeli düşünüyodum fakat 3060 lılar çıkıcaksa kesinlikle beklerim

Ulan ne boş boş laptop önermişsiniz ya. @Techno08

Son düzenleme:
Geri