MSI GF65 Thin 10UE-045XTR Notebook
MSI GF65 Thin 10UE-045XTR Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Barış ab den yanlış bilgilendirme![]()
MSI GF65 Thin 10UE-045XTR Notebook
MSI GF65 Thin 10UE-045XTR Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Nesi kötü attığım laptopun?Ulan ne boş boş laptop önermişsiniz ya
Daha iyi ekran kartlısı bulunabilir ve ram 8gbNesi kötü attığım laptopun?
Ram takviyesi yapması gerektiğini belirttim zaten. Ram takviyesi yapınca 11500 etti diyelim daha iyi bir önerin varmı bu fiyatta?Daha iyi ekran kartlısı bulunabilir ve ram 8gb
Attığınız laptobun indirimli fiyatındaRam takviyesi yapması gerektiğini belirttim zaten. Ram takviyesi yapınca 11500 etti diyelim daha iyi bir önerin varmı bu fiyatta?
Burada yanlış bilgilendirmeyi yapan sensin, daha iyi bir önerin varsa buyur.Barış ab den yanlış bilgilendirmeMsi thin kasalar ısınıyor
Kaynağım:Burada yanlış bilgilendirmeyi yapan sensin, daha iyi bir önerin varsa buyur.
Benim attığım modele ısınıyor diyorsun işlemci 85, ekran kartı 75'i geçmiyor senin attığın Gamegaraj'ın işlemcisi 95 dereceye dayanıyor bu nasıl bir mantık?Kaynağım:
Rehber - Alınmaması gereken Oyuncu Laptopları
Bu rehberimizde alınmaması gereken laptoplara göz atacağız. Hadi başlayalım. 1. ASUS TUF A15 modelleri. Kronik ısınma sorunlulardır. İşlemci sıcaklığı 100 dereceyi görüyor. 2. Intel işlemcili olan HP Pavilion modelleri. Intel olan Çoğu HP laptoplar ısınıyor. Almanızı hiç tavsiye etmem...www.silicone-forum.com
15.6inc2060 gücünde soğutma performansı güzel ram takviyesi yapmanız gerekiyor.MSI ALPHA 15 A4DEK-018XTR R7-4800H 8GB DDR4 RX5600M GDDR6 6GB 512GB SSD 15.6 FHD 144Hz DOS Notebook | ITOPYA
MSI ALPHA 15 A4DEK-018XTR R7-4800H 8GB DDR4 RX5600M GDDR6 6GB 512GB SSD 15.6 FHD 144Hz DOS Notebook En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile ALPHA 15 A4DEK-018XTR ITOPYA'da.www.itopya.com
www.google.com
kesin çıkacak haziran sonu şuan legion prolar var rtx 3070 32 gb ram 5800h işlemci 20000 tl gayet makul bir fiyat bu laptoplar için eğer şirketiniz varsa kdv indiriminden faydalanabilirsiniztam olarak tarihi bellimi muhtemelen haziranı bekicem
monster istemiyorum malesef herkes çok övüyo amayapcak bişe yok şu an 9 tane laptopum var sadece monsterda sorun yaşadım o yüzden biraz korkuyorum gene bişe olur diye
mimarlık şirketime alıyorum 6 tane alıcam 90 bin TL para az değil riske atamam yani malesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben zaten şu modeli düşünüyodum fakat 3060 lılar çıkıcaksa kesinlikle beklerim