Neler Yeni

15 gün evde olmayacağım,kasanın priz bağlantılarını nasıl çıkarmalıyım?

15 gün şehir dışında olacağım.Bu yüzden haliyle bilgisayarın güç çektiği prizden kablolarını sökeceğim.Bağlı olduğu priz akım korumalı bir priz.Ayriyetten güç düğmeside var.Aklımdan şöyle geçiyor;en başta bu güç düğmesinden çoklu prize gelen elektriği kesmek,ardından da kasa ve monitör güç kablolarını çıkartmak.Bunlar haricinde psu'yu off konumuna getirmeliyim?Yoksa on konumunda mı kalmalı?İlgilenirseniz teşekkür ederim.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Elektriği tamamen kes. Trafo değil ya bu bir şey olmaz. Hem tasarruf.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
PSU'yu off konumuna getirip, güç bağlantı kablolarını çıkar.
Bunların dışında bir şey yapmadana gerek yok.

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
15 gün şehir dışında olacağım.Bu yüzden haliyle bilgisayarın güç çektiği prizden kablolarını sökeceğim.Bağlı olduğu priz akım korumalı bir priz.Ayriyetten güç düğmeside var.Aklımdan şöyle geçiyor;en başta bu güç düğmesinden çoklu prize gelen elektriği kesmek,ardından da kasa ve monitör güç kablolarını çıkartmak.Bunlar haricinde PSU'yu off konumuna getirmeliyim?Yoksa on konumunda mı kalmalı?İlgilenirseniz teşekkür ederim.
Reis direk akım korumalı prizi fişten çek neden gereksiz sıkıntıya girelim ki

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Elektriği tamamen kes. Trafo değil ya bu bir şey olmaz. Hem tasarruf.
Hocam aile apartmanı olduğu için modemde dairede.Buna bağlı olarak modemin bulunduğu odanın elektriğini kesmeyeceğim.Bu yüzden sorayım istedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Reis direk akım korumalı prizi fişten çek neden gereksiz sıkıntıya girelim ki
Hocam,prizin bağlı olduğu fiş girişi biraz ulaşılamayacak yerde.Ev eşyası vs. var Bu yüzden fişten çekmeyeceğim.Sadece düğmesine basmayı düşünüyorum.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hocam aile apartmanı olduğu için modemde dairede.Buna bağlı olarak modemin bulunduğu odanın elektriğini kesmeyeceğim.Bu yüzden sorayım istedim.
Bilgisayarın fişlerini çek bence. Boşuna takılı durmasın. Ne olabilir ki en fazla.

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam,prizin bağlı olduğu fiş girişi biraz ulaşılamayacak yerde.Ev eşyası vs. var Bu yüzden fişten çekmeyeceğim.Sadece düğmesine basmayı düşünüyorum.
Bilgisayarın diğer eşyaların fişini çek akım korumalı prizi de tuşundan kapat. Bu yeterli olacaktır

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
haro
15 gün şehir dışında olacağım.Bu yüzden haliyle bilgisayarın güç çektiği prizden kablolarını sökeceğim.Bağlı olduğu priz akım korumalı bir priz.Ayriyetten güç düğmeside var.Aklımdan şöyle geçiyor;en başta bu güç düğmesinden çoklu prize gelen elektriği kesmek,ardından da kasa ve monitör güç kablolarını çıkartmak.Bunlar haricinde PSU'yu off konumuna getirmeliyim?Yoksa on konumunda mı kalmalı?İlgilenirseniz teşekkür ederim.
bence kablolar baglı kalsın hırsız eve girerse işini kolaylaştırmış olursun :). Şaka bir yana direk prizden çıkardın mı bu iş hallolur.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
bence kablolar baglı kalsın hırsız eve girerse işini kolaylaştırmış olursun :). Şaka bir yana direk prizden çıkardın mı bu iş hallolur.
Eve girme ihtimali yok hocam,aile apartmanı.Uçan sineği tutmuyorum dairede😃

BeKeAz

80+ Bronze
Reis fişi çekip gidiyorsun kendini neden bu kadar sıkıntıya soktun jdjdjd

Top Bottom