A ardyata 80+ Katılım 18 Ocak 2025 Mesajlar 8 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Arda Iğdır Bugün, 01:08 #1 Ortaokul'daki bir çok konuyu bilmiyorum yakında lise'ye nakil olacağım 15 gün tatilde ortaokul konularını öğrensem açığı kapatabilirmiyim?
Ortaokul'daki bir çok konuyu bilmiyorum yakında lise'ye nakil olacağım 15 gün tatilde ortaokul konularını öğrensem açığı kapatabilirmiyim?
Laixy 80+ Katılım 17 Ocak 2025 Mesajlar 34 Dahası Reaksiyon skoru 11 İsim Kerem İlgilendiği Kategoriler Telefon - Yazılım - Bilgisayar Bugün, 01:13 #2 Günde sağlam oturup 2 saat ayırsan bile öğrenirsin.
A ardyata 80+ Katılım 18 Ocak 2025 Mesajlar 8 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Arda Iğdır Bugün, 01:15 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Laixy yazmış: Günde sağlam oturup 2 saat ayırsan bile öğrenirsin. Devamı için tıklayın... Eyvallah Aga Ama Nerden Başlıyacağımı Bilmiyorum Açık Ortaöğretim Kitaplarınıda Yükleyip Yapmayı Düşünüyorum Bir Arkadaşımda Zar Zor 3 Ay'da Kapadı Tembelimdir Biraz.d
Laixy yazmış: Günde sağlam oturup 2 saat ayırsan bile öğrenirsin. Devamı için tıklayın... Eyvallah Aga Ama Nerden Başlıyacağımı Bilmiyorum Açık Ortaöğretim Kitaplarınıda Yükleyip Yapmayı Düşünüyorum Bir Arkadaşımda Zar Zor 3 Ay'da Kapadı Tembelimdir Biraz.d