TRHasan
80+ Silver
Dahası
Nvidia fanboyluğu yapmayalım arkadaşın sorununa odaklanalım lütfen.amd hiç şaşırtmıyor
Nvidia fanboyluğu yapmayalım arkadaşın sorununa odaklanalım lütfen.amd hiç şaşırtmıyor
hocam sorun işlemcide değilIsılar normal değil kasa mesh bir kasa mı hava akışı nasıl birde PC yeni ise termal macunlar da sorun olduğunu düşünmüyorum ama işlemci fanının tam takıldığından emin ol.
Ekran kartının modelini iyi araştır ısınan bir model mi problem büyük ise garantiyle değiştirilir zaten ama böyle bir sistemde neden harddisk kullandın ki depolamaya bütçen yetmediği için mi yani harddisk sorunlu olsa ekran kartının ısınmasıyla felan bir ilgisi yok harddiskin sorunlu olmasının.hocam sorun işlemcide değil
ya ekran kartında ya da harddiskte ya da ikisinde de
Ekran kartının modelini iyi araştır ısınan bir model mi problem büyük ise garantiyle değiştirilir zaten ama böyle bir sistemde neden harddisk kullandın ki depolamaya bütçen yetmediği için mi yani harddisk sorunlu olsa ekran kartının ısınmasıyla felan bir ilgisi yok harddiskin sorunlu olmasınınBütçe yet
Bütçe yetmediEkran kartının modelini iyi araştır ısınan bir model mi problem büyük ise garantiyle değiştirilir zaten ama böyle bir sistemde neden harddisk kullandın ki depolamaya bütçen yetmediği için mi yani harddisk sorunlu olsa ekran kartının ısınmasıyla felan bir ilgisi yok harddiskin sorunlu olmasının.
bi amdye sallayasım geldi kusura bakmayın ama yine de sonuçta 90 derece anormal amd nin de suçu var yani benceNvidia fanboyluğu yapmayalım arkadaşın sorununa odaklanalım lütfen.
Hdd ile ekran kartı ısınmasının ne alakası var hocam?hocam sorun işlemcide değil
ya ekran kartında ya da harddiskte ya da ikisinde de
ekran kartınta bi sorun yokrtu ilk harddiskte sorun çıktı oyunlar kasmaya başladı şimdi de ekran kartında belki bağlantılıdır diye düşündüm pek bilgim yokHdd ile ekran kartı ısınmasının ne alakası var hocam?
pc de şuan sadece dc ve google açık delircemekran kartınta bi sorun yokrtu ilk harddiskte sorun çıktı oyunlar kasmaya başladı şimdi de ekran kartında belki bağlantılıdır diye düşündüm pek bilgim yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
%99 ile sadece onlar acik olduguna emin misinekran kartınta bi sorun yokrtu ilk harddiskte sorun çıktı oyunlar kasmaya başladı şimdi de ekran kartında belki bağlantılıdır diye düşündüm pek bilgim yok
Alıntıyı görüntüle
pc de şuan sadece dc ve google açık delircem
Hocam o kullanım...ekran kartınta bi sorun yokrtu ilk harddiskte sorun çıktı oyunlar kasmaya başladı şimdi de ekran kartında belki bağlantılıdır diye düşündüm pek bilgim yok
Alıntıyı görüntüle
pc de şuan sadece dc ve google açık delircem
Marka model sormustumrx6700xt ekran kartım