Neler Yeni

15 PRO MAX'ta kamera lensi koruyucu var mı?

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan
valla hocam linklere baktımda bulamadım 3 tanesini 300 tl gibi birşeydi ama kılıfları kalitesizdi
spigen almak daha mantıklı ama spigende benim sevdiğim kılıflar yok

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Baran Kut
valla hocam linklere baktımda bulamadım 3 tanesini 300 tl gibi birşeydi ama kılıfları kalitesizdi
spigen almak daha mantıklı ama spigende benim sevdiğim kılıflar yok
Spigen Tough Armor aldım ben. Fena değil şimdilik.

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan
hocam bende denicem spigen kılıf

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Baran Kut

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
732
İsim
Görkem çetinkaya
S23 de var mi ? Varsa bilen

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Baran Kut
Benim daha çok merak ettiğim ben koruyucuyu tam çıkarabildim mi acaba? Bir de yokladım biraz çıkmıyor gibi sanki. iPhone kullanan birinden öğrensem güzel olurdu.

Tek sorunum alttaki kamerada toz olması tam ortada. Onu silemiyorum üstten, muhtemelen bir şeyin altında.
Hocam merhaba ben 15pro max kullanıyorum. Şuan Apple mağazasından aldığın koruyucular mevcut üzerinde. Telefonu ilk aldığımda kontrol sonucu öyle bir koruyucu dikkatimi çekmedi. Sende görünce şaşırdım açıkçası.

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Baran Kut
Hocam merhaba ben 15pro max kullanıyorum. Şuan Apple mağazasından aldığın koruyucular mevcut üzerinde. Telefonu ilk aldığımda kontrol sonucu öyle bir koruyucu dikkatimi çekmedi. Sende görünce şaşırdım açıkçası.
Yani sende de aynı değil mi görüntü olarak? Herhangi bir film/koruyucu vs. yok görüntüde öyle mi anladım?

Yoksa koruyucu var ve bir şekilde sökmem mi gerek?

Yani sende de aynı değil mi görüntü olarak? Herhangi bir film/koruyucu vs. yok görüntüde öyle mi anladım?

Hocam ben telefonu alıp kontrol ettiğimde böyle bir koruyucu-jelatin vs. gibi bir şey görmedim. Direk üzerine koruyucu taktırıp devam ettim. Senin fotoğraflarında ilk defa görüyorum. Bu arada cihazımı yurt dışından aldım. Altını çizmek isterim.

şahin doğan

80+ Platinum

Kamera etrafında olan çizgileri koruyucu zannediyorsan değil. O normal kamera camının kamera kasası ile arasında olan boşluktan ve camın bir tık daha yüksek olmasından öyle görünüyor. Kamera içinde toz varsa sıkıntı.

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Baran Kut
Hocam ben telefonu alıp kontrol ettiğimde böyle bir koruyucu-jelatin vs. gibi bir şey görmedim. Direk üzerine koruyucu taktırıp devam ettim. Senin fotoğraflarında ilk defa görüyorum. Bu arada cihazımı yurt dışından aldım. Altını çizmek isterim.
Aynen yurtdışından hediye geldi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kamera etrafında olan çizgileri koruyucu zannediyorsan değil. O normal kamera camının kamera kasası ile arasında olan boşluktan ve camın bir tık daha yüksek olmasından öyle görünüyor. Kamera içinde toz varsa sıkıntı.
Sanırsam kameranın içinde. Apple'a uğrarsam soracağım oradakilere de. Yardımcı olurlar mı bilmiyorum ama.

Top Bottom