Neler Yeni

15 PRO MAX'ta kamera lensi koruyucu var mı?

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,493
İsim
Baran Kut
Şimdi ben Spigen Kamera Lensi koruyucu almıştım. Hem kameraya etkisini beğenmedim hem de içine toz kaçıyordu aralıklardan ondan dolayı çıkardım.

Fakat garip bir şekilde bir lens koruyucu daha var gibi. Hatta altına toz kaçmiş bir tanesinin. Bu orijinal Apple'ın koyduğu bir koruyucu mu yoksa çıkarabilir miyim? Sanki kendilerinin de yaptığı bir şey değil gibi. Belki Spigen koruyucuyu takarken bu da vardı altında, birlikte takıldı.

Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Fotoğrafları paylaşıyorum.

20240912_091009.jpg

20240912_091036.jpg

Ekler

• 20240912_091012.jpg
    20240912_091012.jpg
    2 MB · Hit: 31
  • 20240912_091024.jpg
    20240912_091024.jpg
    668.4 KB · Hit: 36

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan
orjinalinde kendisinde koruma var ben lens koruyucu taraftarı değilim zaten kameranın kalitesini bozuyor eğer illa diyorsan lens koruma takıcam safir lens korumalar var hocam biraz tuzlu ama hem kamerayı koruyor hemde kaliteyi düşürmüyor birde içerisine toz girmiş demişsin hocam lens korumayı takarken iyi temizleyin eğer temiz olmaz ise bant yapışmaz ve açıklık kalıp toz yapar

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,493
İsim
Baran Kut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
orjinalinde kendisinde koruma var ben lens koruyucu taraftarı değilim zaten kameranın kalitesini bozuyor eğer illa diyorsan lens koruma takıcam safir lens korumalar var hocam biraz tuzlu ama hem kamerayı koruyor hemde kaliteyi düşürmüyor birde içerisine toz girmiş demişsin hocam lens korumayı takarken iyi temizleyin eğer temiz olmaz ise bant yapışmaz ve açıklık kalıp toz yapar
Peki hocam fotoğrafta alt kamerada bir koruma var ve altında toz var o korumayı çıkarmalı mıyım? Orijinal koruması mı o ? Değilse çıkaracağım çünkü.

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan
Peki hocam fotoğrafta alt kamerada bir koruma var ve altında toz var o korumayı çıkarmalı mıyım? Orijinal koruması mı o ? Değilse çıkaracağım çünkü.
orijinal korumaya benziyor ama içinde toz kalmaz onun dışarıdan güzelce sildinizmi

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,493
İsim
Baran Kut
orijinal korumaya benziyor ama içinde toz kalmaz onun dışarıdan güzelce sildinizmi
Silmiştim de tam silememişim herhalde. Apple'ın yaptığı koruma değil gibi sanki ya. Apple'ın olsa altında toz bulunmazdı herhalde. Çıkaracağım gibi.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
eyyüb
Silmiştim de tam silememişim herhalde. Apple'ın yaptığı koruma değil gibi sanki ya. Apple'ın olsa altında toz bulunmazdı herhalde. Çıkaracağım gibi.
kristal tarzı nerdeyse kusursuz lens koruyucu var bizim işyerinde 10 model fazla var 1-2 tanesi görüntü çok net bir incele bulursun nette.
Zengin adamın hali başka bu arada knk :D

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,493
İsim
Baran Kut
kristal tarzı nerdeyse kusursuz lens koruyucu var bizim işyerinde 10 model fazla var 1-2 tanesi görüntü çok net bir incele bulursun nette.
Zengin adamın hali başka bu arada knk :D
Benim daha çok merak ettiğim ben koruyucuyu tam çıkarabildim mi acaba? Bir de yokladım biraz çıkmıyor gibi sanki. iPhone kullanan birinden öğrensem güzel olurdu.

Tek sorunum alttaki kamerada toz olması tam ortada. Onu silemiyorum üstten, muhtemelen bir şeyin altında.

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan
Benim daha çok merak ettiğim ben koruyucuyu tam çıkarabildim mi acaba? Bir de yokladım biraz çıkmıyor gibi sanki. iPhone kullanan birinden öğrensem güzel olurdu.

Tek sorunum alttaki kamerada toz olması tam ortada. Onu silemiyorum üstten, muhtemelen bir şeyin altında.
reis bendede 15 pro var ama o telefonda extra bir koruyucu yok iphone ne koyduysa o var koruyucu yok yani boşuna uğraşıp telefona zarar verme telefonu sen nerden aldın

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,493
İsim
Baran Kut
reis bendede 15 pro var ama o telefonda extra bir koruyucu yok iphone ne koyduysa o var koruyucu yok yani boşuna uğraşıp telefona zarar verme telefonu sen nerden aldın
Aynen hocam bakındım internette yok harbi başka film falan ama alt kamerada lenste silemediğim bir toz-iz bir şeyler var.

Telefon hediye geldi hocam. Yurtdışı telefonu.

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan
telefonunn eğer yd değilse götür apple a de böyle böyle kameramın içinde toz gözüküyor ama sen ben çıkartmaya çalıştım fln deme sadece bugün denk geldim kameranın içinde toz gözüküyor de
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen hocam bakındım internette yok harbi başka film falan ama alt kamerada lens silemediğim bir toz-iz bir şeyler var.

Telefon hediye geldi hocam. Yurtdışı telefonu.
hocam kamerada bi engeli varmıdır

dışdan nokta kadar çizik gibi duruyor

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,493
İsim
Baran Kut
telefonunn eğer yd değilse götür apple a de böyle böyle kameramın içinde toz gözüküyor ama sen ben çıkartmaya çalıştım fln deme sadece bugün denk geldim kameranın içinde toz gözüküyor de

hocam kamerada bi engeli varmıdır
Yok gibi ya ondan dolayı karışmayacağım dursun :kekw: kayıt yapar birkaç sene kullanır sonra değişirim yeni telefona.

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan
Yok gibi ya ondan dolayı karışmayacağım dursun :kekw: kayıt yapar birkaç sene kullanır sonra değişirim yeni telefona.
hocam kameraya engel değilse boşu boşuna telefonu gidip açtırma gibi bir hata yapma bendede 15 pro yd var onnumara telefon hertürlü 5 yıl kullanırsın

ben kılıf almayı düşünüyorum ama kendi tarzıma göre kılıf bulamıyorum bende geçen gün amazondan 3 tane kılıf aldım renkli

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,493
İsim
Baran Kut
hocam kameraya engel değilse boşu boşuna telefonu gidip açtırma gibi bir hata yapma bendede 15 pro yd var onnumara telefon hertürlü 5 yıl kullanırsın

ben kılıf almayı düşünüyorum ama kendi tarzıma göre kılıf bulamıyorum bende geçen gün amazondan 3 tane kılıf aldım renkli
Ne tarz kılıflar hocam link paylaşabilir misin Pro Max versiyonu varsa?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,975
Üyeler
167,034
Son üye
mehmetinhoo
Top Bottom