Neler Yeni

15 Temmuz'a neden Tiyatro diyorlar

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,458
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Fetö'yü devlete hükümet soktu, senelerce besledi, ondan sonrada darbeyi yiyince hükümet mağdur olmuş gibi oldu. Bu yüzden tiyatro diyorlar. Lakin 253 şehidin olduğu bir olaya tiyatro dememek lazım. 15 Temmuz darbe de değildir esasen, bir terörist girişimdir. Darbeyi genelkurmay yapar, teröristler değil.

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,152
İsim
Alpaslan Çevikel
Darbe dediğin gece millet uyurken yapılır ve sabah halk kalktığında tüm sokak girişlerinin asker tarafından kapatıldığını görür kimse bir adım hareket edemez halk bir araya gelip karşıda çıkamaz çünkü sokaklar ve her köşe kapalıdır ayrıca 15 temmuz günü uçakla meclise bomba attılar neden ortasına atmadılar akılda bir çok cevabı olmayan soru var mesela benim bulunduğum şehirde asker ayaklanması yoktu

Not : Eskiden yapılan darbe görüntülerine bakın farkı göreceksiniz

Diğer arkadaşların dediği gibi terörist girişimiydi ya da planlı birşeydi ama vatan için kendini feda eden şehitlerimize gerçekten çok üzüldüm toprakları bol olsun

Son düzenleme:

Kara*

80+ Silver
Yıllardır uyarıldılar ama malum tayfa ve darbeci tayfa başlarda baya samimi oldukları için işler tıkırındaydı, araları bozuldu sonucu yine halkın başına patladı. Aynı şekilde her kısıma kendi adamlarını doldurup, onlardan olmayan kişileri saçma sapan davalar açarak bitirmeye uğraştılar, zaten burada çok belliydi bir ayaklanmanın olacağı sadece zemin tam hazır değildi, akabinde darbe sonrası suçsuz olan gariban halkın kişileri sen şuraya, buraya, üyesin diye bir güzel içeri aldılar suçsuz yere, kendileri zamanında yalayıp yuttukları kişilere sözde hain dediler, arkada başka kişilerle çalışmaya devam ettiler tıpkı bugün meclise aldıkları o terörist tayfa ve yancıları gibi. Veya eskiden ülkesi için hizmet veren sağlam adamları kullanıp yeri gelince sen şunun, bunun, ajanısın deyip tasfiye ettiler ama kendileri onlardan kopamadılar.

Son düzenleme:

Emrhan_

80+ Bronze
Valla onu bilmemde ne olursa olsun tüm sonuca sadece halkın katlanması çok koyuyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Alperen Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Darbe dediğin gece millet uyurken yapılır ve sabah halk kalktığında tüm sokak girişlerinin asker tarafından kapatıldığını görür kimse bir adım hareket edemez halk bir araya gelip karşıda çıkamaz çünkü sokaklar ve her köşe kapalıdır ayrıca 15 temmuz günü uçakla meclise bomba attılar neden ortasına atmadılar akılda bir çok cevabı olmayan soru var mesela benim bulunduğum şehirde asker ayaklanması yoktu

Not : Eskiden yapılan darbe görüntülerine bakın farkı göreceksiniz

Diğer arkadaşların dediği gibi terörist girişimiydi ya da planlı birşeydi ama vatan için kendini feda eden şehitlerimize gerçekten çok üzüldüm toprakları bol olsun
Ben çok küçüktüm ama bizim olduğumuz şehirde de askerler ayaklanmamıştı ve babama sorduğumda o da ayaklanma yok dedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

15 temmuz nasıl sona erdi peki? Şehit Ömer Halisdemir o haini vurduktan sonra emir-komuta zinciri vesaire mi çöktü?

Bura.K

80+ Silver
Bakın arkadaşlar; 15 Temmuz tiyatro olmasaydı Devlet bundan ders çıkarıp Menzil gibi tarikatlara önlem alırdı.
Ayrıca çoğu üst makam sahibi bunun tiyatro olduğunu belirtti zaten.
Bir askeri darbede halkın desteği olmadan darbe YAPILMAZ. Hiçbir zamanda yapılmamıştır. Bana dünyada halkın desteği olmadan yapılan bir darbe gösterin.

Ayrıca darbe MGK tarafından yapılır YSCS konseyi tarafından değil. Erdoğan'ın darbeden 1-2 gün önce uçakla ayrılması falan bunların hepsi tesadüf mü? Ya da AKP'li bir yetkilinin "biz darbeyi aylar öncesinden biliyorduk" demesi?

FETÖ'nün yeğeni bile daha yeni yakalanıyor :D

FETÖ; çoğu kişi tarafından artık ifşalanmaya başlayınca darbe yaptırttılar (bilerek).
Bu darbeyle FETÖ'yü sözde temizlediklerini gösterdiler hemde Erdoğan OHAL ilan ederek gücüne güç kattı.
Seçimi erkene aldı ve muazzam bir oy farklıyla kazandı. Sonra Referandum yaptı ve CB seçildi.

Aslında bunların hepsinin amacı Erdoğan'ın tahtının yüceltilmesiydi. FETÖ'de bukalemun gibi renk değiştiren bir yapı olduğu için Menzil'in yerine geçti.

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Hezekiel
gürcü ile birlikte haraket eden şahıs mi darbe yapacak zaten yandaşı başta duruyordu.

O gün saçmalıklarla doluydu erken bi saat, meclise atılan füzenin meclisteki boş olan bir tarafına gelmesi,köprünün sadece tek taraflı kapatılması vb.

Erdogan03.jpg

KAANT10X

80+ Bronze
Tiyatro ya da değil ama bu kadar insanın öldüğü bir olayda biraz daha saygıyı korumak lazım. İnsanların acılarına saygı göstermek lazım ölen insanlara ... yolunda öldü gibi ifadeler kullanmamak lazım gerçekti ya da değildi buradaki kimse devlet değil buradaki kimse devlet aklını da sorgulama kapasitesinde değil.
Tiyatro olma ihtimalinde bu kadar insanın kanı sizin üzerinizde ama diğer ihtimal yani gerçekten bir terör eylemi olma ihtimali daha baskın kimse böyle bir yükü omuzuna almaz bence.
Arkadaşların söylediği doğru zaten darbe literatürüne uymayan bir olay yani sözcük anlamı ya da bizde bıraktığı anlam itibari ile kalkışma demek daha doğru ama bıraktığı izler bence darbe boyutunda.
Özetle şunu söylemek isterim olay hükumet ya da ideolojiden çok ölen insanlara saygıdır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,633
Üyeler
164,354
Son üye
asyatemizlik
Top Bottom