Windows 10 Aşığıyım
80+ Silver
fatiha okuma da var unutmuşsunOyunda özellik olarak cay var saz var cami var o kadar bunlarin 3 une 15 TL verceksen neblm
fatiha okuma da var unutmuşsunOyunda özellik olarak cay var saz var cami var o kadar bunlarin 3 une 15 TL verceksen neblm
Tüm DLC'leri ile 14 tl olan The Witcher 3: Wild Hunt varken mobil oyundan hallice olan bir oyuna 15 tl verme sakın mekanikleri çok kötü ,15 DK oyna anlarsınBeyler erzurum steam da indirime girmiş 15 TL'ye alınirmı sizce the long dark almayı düşünüyodum epic den beleşe alamadım şimdide 50 TL vermek istemiyorum sizce erzurum alınır mı
Türk yapımı olduğu için bir amacı yok benceErzurum 15 TL'yi bırakın, 5 TL bile etmez. Ne kadar Türk yapımı olsa da oyunun bir amacı yok.
p2w denince akla hemen onun adı gelir zula zula zulaTürk yapımı olduğu için bir amacı yok bence
örn:zula
Zula P2W kralı. Arada giriyorum, adamlar parayı basıyor, silahı alıyor. Sonrası da tak tak.Türk yapımı olduğu için bir amacı yok bence
örn:zula
12 yaşımdayken belki p2w değildir diye indirdim oynadım pişman etti sildimZula P2W kralı. Arada giriyorum, adamlar parayı basıyor, silahı alıyor. Sonrası da tak tak.
Ben de o yaşlarda oynamaya başladım, sonra saldım sarmıyor diye. Şimdi PC alınca yükledim, arada giriyorum ama sarmıyor, maksat can sıkıntısını gidermek.12 yaşımdayken belki p2w değildir diye indirdim oynadım pişman etti sildim
kanser olmuyon mu reis beni kanser ediorduBen de o yaşlarda oynamaya başladım, sonra saldım sarmıyor diye. Şimdi PC alınca yükledim, arada giriyorum ama sarmıyor, maksat can sıkıntısını gidermek.
Alınmaz o paraya döner al missBeyler erzurum steam da indirime girmiş 15 TL'ye alınirmı sizce the long dark almayı düşünüyodum epic den beleşe alamadım şimdide 50 TL vermek istemiyorum sizce erzurum alınır mı
Lokum Games: En güçlü silahınız kredi kartınızp2w denince akla hemen onun adı gelir zula zula zula
1 tl çok ücretsiz olması lazım benceOyunun ederi 1 TL