youaretheman
80+
Boyum Nerdeyse 1yıldır hiç uzamadı. 177 cm de kaldım. Yaşım 15 ve boyda durunca kilo da boya gitmiyor. Sizce durmuş mudur? Bu yaşta durması mümkün mü?
yok kilolu değilim ama son zamanda çok aldım. 68den 75-80e çıktım.Mümkün de çok dert etme bir anda uzama ihtimalin bile var. Genetik olduğu için net yorum yapmak zor. Kiloluysan kilo verirsen uzayabilirsin bir miktar.
80 kilolu sayılabilir aslında eğer kas oranın yüksek değilse. Zira şu an 1.90 boyla 86 olmama rağmen çoğunluk yağ olduğu için kilolu sayıyorum kendimi.yok kilolu değilim ama son zamanda çok aldım. 68den 75-80e çıktım.
Mayıs ayında boyum 177 kilomda 68di o zamandan bu zamana 75-80 civarına geldim. boyum ise ocaktan beri aynı.80 kilolu sayılabilir aslında eğer kas oranın yüksek değilse. Zira şu an 1.90 boyla 86 olmama rağmen çoğunluk yağ olduğu için kilolu sayıyorum kendimi.
yani 15 yaşında boy uzaması tamamiyle durmaz di mi?Kilo verince boy uzamaz ben 16 dan 19 a kadar 25cm uzadım proteinli beslen ve iyi uyu uzarsın 2 metreyim
20 ye kadar boy uzaması devam ederyani 15 yaşında boy uzaması tamamiyle durmaz di mi?
inşallah ya. sağol reis.20 ye kadar boy uzaması devam eder
nereye gideyim sırf bundan dolayı da gidilmez ki bence?Durmuş olabilir imkansız değil doktora giderek öğren
Çocuk doktoruna boyum uzamıyor dersen yapılması gerekeni yapar bana sorarsan bencede gitmeye değer değil ama işte kimilerinde takıntı oluyor o yüzden dedimnereye gideyim sırf bundan dolayı da gidilmez ki bence?