Mahmut Yılmaz
80+ Silver
Sırf büyük olduğu için görüntüsünü beğenmiyorsan ameliyat olmak bu yaşta saçma.
Gelişimin durunca 20li yaşlarda olabilirsin, bence.15 yaşındayım. Burnum büyük olduğu için ameliyyat olmak istiyorum. Ola bilir miyim ?
Çok rahatsız olduğum için ve rahat gezemediğim için olmak istiyorum. Bu yüzden bile dışarı çıkmıyorum. 1 haftadan bir anca çıkıyorum ve azda olsa burnum hakkında kötü düşündükleri aklıma geliyor bazen.Sırf büyük olduğu için görüntüsünü beğenmiyorsan ameliyat olmak bu yaşta saçma.
15 yaşında olursam burnum nasıl zararlar göre bilir ?Muhtemelen ameliyat sonrası gelişimin tamamlanıncaya kadar burnun gelişmeye devam eder. Erkeksen 18 yaşına kadar beklemende fayda var. Kızsan bence ameliyatı olabilirsin gelişimleri 15 yaşlarında tamamlanıyor çünkü. İmza ise reşit olmadığın için senin hakkındaki kararların ailen tarafından alınması gerektiği için gerekiyor.
Burnun zarar görmez ama eğer gelişimin devam ediyorsa yeni burnun gelişmeye devam edip istediğin şekli bozabilir. Büyüyebilir falan yani.Çok rahatsız olduğum için ve rahat gezemediğim için olmak istiyorum. Bu yüzden bile dışarı çıkmıyorum. 1 haftadan bir anca çıkıyorum ve azda olsa burnum hakkında kötü düşündükleri aklıma geliyor bazen.
Mesaj otomatik birleştirildi:
15 yaşında olursam burnum nasıl zararlar göre bilir ?