İha sürmek için ehliyet mi gerekiyorArkadaşlar ben drone sürmeyi biliyorum ve 15 yaşının üstündekiler İHA 1 ehliyeti alabiliyormuş. Ben şimdi eğitimini aldıktan sonra direk ehliyet alabilir miyim yoksa 18 yaşımı beklemem mi gerekiyor?
Şöyle açıklayayım; İHA 0 4kg drone, iha 1 25kg İHA 2 150kg İHA 3 150 ve üstü. Ama İHA 2 ve 3 için 18 yaş üstü olman lazım.İha sürmek için ehliyet mi gerekiyor
Tarla ilaçlama gibi işlerde gerekiyorİha sürmek için ehliyet mi gerekiyor
İksirli hapçı ayyaşlarıİHA ne la
Ben kameramanlık yapıyorumda ilerde işime yarar diye almak istiyorum yaparsam ticaride olabilir belki. Şuan eğitimlerini alsam ehliyet alabilir miyim?Hocam ticari mi yapacaksınız yoksa amatör olarak mı?
4 kilo üstü dronu fotoğrafçılık için kullanıyorlar mı ki?Ben kameramanlık yapıyorumda ilerde işime yarar diye almak istiyorum yaparsam ticaride olabilir belki. Şuan eğitimlerini alsam ehliyet alabilir miyim?
Hocam izin alması çok zor diye biliyorumEhliyet alip drone ile cekim yapma ticaretine girilir mi var mi onerisi olan?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Drone surmek de hobim seviyorum yani. Veya bu ticaret icin nasil bi drone onerirsijiz
Hocam ticari olursa İHA 0 bile olsa eğitim alınması gerekiyor diye biliyorum4 kilo üstü dronu fotoğrafçılık için kullanıyorlar mı ki?