15 Yaşındayım boyum 173 sizce ne kadar olurum?

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar biliyorum bu konu biraz saçma ama kafama çok takılıyor ergenliktenmidir bilmiyorum artık 15 yaşındayım boyum 173 lerde babam 175 annem 165 annemlere çekmişim daha çok fiziksel özelliklerim falan dayımın biri 185 diğeri 197 ergenliğe gireli sanırım 2 sene falan oldu ani bir boy artışı hatırlamıyorum ama 7. sınıfta benden uzun arkadaşlarımdan bazıları şuan benden kısa sizce ne kadar uzarım

bunu bız bılemıyoruz 18 yasına kadar boyun gozle gorulur sekılde uzar sonra 20 ye kadar 1/2 cm arası uzayabılır ama anne babana cektıysen asırı uzama bekleme erken yatıp uyku hormonlarını dengeleyebılırsın ayrıca sut ve sut urunlerı tuketmendede fayda var ama aklına boy konusu cok takılıyosa endrokronolojı doktoruna gıdebılırsın ortalama boyunu kemıgınden anlayarak soyleyebılıyorlar

Arkadaşlar biliyorum bu konu biraz saçma ama kafama çok takılıyor ergenliktenmidir bilmiyorum artık 15 yaşındayım boyum 173 lerde babam 175 annem 165 annemlere çekmişim daha çok fiziksel özelliklerim falan dayımın biri 185 diğeri 197 ergenliğe gireli sanırım 2 sene falan oldu ani bir boy artışı hatırlamıyorum ama 7. sınıfta benden uzun arkadaşlarımdan bazıları şuan benden kısa sizce ne kadar uzarım
max 1.85 diye tahmin ediyorum :D

Geri