Asyneum
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1
- İsim
- Berkan Ergin
- Bütçe
- 150.000
Merhaba, ben kendi sistemimi 5 aşağı 5 yukarı topladım fakat siz değerli kullanıcıların da tavsiyesini almak isterim açıkcası. Burada herhangi bir baraja takılmadan 150.000 TL'ye bana sistem tavsiyesinde bulunmanızı rica ediyorum. Dikkat etmenizi istediğim tek nokta olacak, tüm parçaları tek bir yerden sipariş vereceğim. Tek tek akakçeden toplamak istemiyorum açıkcası bana yorucu geliyor o kısım.
Not: Tavsiyelerinizi dikkate alacağımdan şüpheniz olmasın, bütçe 10.000 TL'ye kadar geçebilir problem olmaz. Fakat bütün parçaların sistemle birbiri ile uyumlu olmasına dikkat etmenizi rica ediyorum, kasa ve soğutucu seçimini ona göre yapmakta fayda var.
Not: Oyun ve işi aynı anda yürüteceğim için AMD Ryzen 9 9950X3D üzerine inşa edebilirsiniz sistemi.
Not: Tavsiyelerinizi dikkate alacağımdan şüpheniz olmasın, bütçe 10.000 TL'ye kadar geçebilir problem olmaz. Fakat bütün parçaların sistemle birbiri ile uyumlu olmasına dikkat etmenizi rica ediyorum, kasa ve soğutucu seçimini ona göre yapmakta fayda var.
Not: Oyun ve işi aynı anda yürüteceğim için AMD Ryzen 9 9950X3D üzerine inşa edebilirsiniz sistemi.