Bütçemin üstünde maalesef. Max 200'e çıkabiliyorum.Tronsmart Sono Mikrofonlu Kulak Üstü Kulaklık
m.turkcell.com.tr
Tronsmart SonoArkadaşlar 150-200 TL arası kulaklık önerilerinizi alabilir miyim?
7.1 olursa çok daha iyi olur, olmazsa da olur.
Atma şu oku..Bütçemin üstünde maalesef. Max 200'e çıkabiliyorum.
Bilmiyorum o zaman.Bütçemin üstünde maalesef. Max 200'e çıkabiliyorum.
Ama gerçekten çıkamıyorum..Tronsmart Sono
Mesaj otomatik birleştirildi:
Atma şu oku..
Yine de teşekkür ederim.Bilmiyorum o zaman.
Teşekkürler buna bakacağım.Kendim kullanmadım ama genel olarak yorumları iyi gözüküyor bi bakabilirsin.
Trust GXT 354 7.1 Titreşimli Beyaz Oyuncu Kulaklığı Fiyatı
Trust GXT 354 7.1 Titreşimli Beyaz Oyuncu Kulaklığı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
https://www.hepsiburada.com/rampage...-kulaklik-p-HBV00000UN87M?magaza=Teknoreyonum kardeş alacaksan bunu al derim hem 50mm neodyum sürücüleri var hemde klasik rampage markaArkadaşlar 150-200 TL arası kulaklık önerilerinizi alabilir miyim?
7.1 olursa çok daha iyi olur, olmazsa da olur.
James Donkey 710 Siyah 7.1 Surround Gaming Kulaklık - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bu kulaklık şuan 220 TL Türkiye ' de en çok kullanılan bir kulaklık bende eskiden kullanıyordum. Gayet performansı güzel bir kulaklık mikrofonu vs. de fiyatına göre güzel ben şuan Cooler Master MH 650 Kulaklığa geçtim. 25 Kasıma kadar indirimi beklersen 170 TL veya 150 TL gibi bir fiyata satılacağını düşünüyorum.
https://www.hepsiburada.com/rampage...-kulaklik-p-HBV00000UN87M?magaza=Teknoreyonum kardeş alacaksan bunu al derim hem 50mm neodyum sürücüleri var hemde klasik rampage marka
Çok teşekkürler arkadaşlar.İnca Lapetos 7.1 Kulaklığını önerebilirim, kendim kullanıyorum programından ses ayarlarını yapınca müziklerde şiddetli ses sağlayabiliyor.
Titreşim motoru sayesinde basslı şarkılarda güzel bir deneyim sağlıyor.
7.1 olması sayesinde de oyunlarda gerçekten güzel ses kastırabiliyor.
İçinden de ekstra 2 tane kulak pedi çıkıyor.
yardım edebildiysek ne mutlu bizeÇok teşekkürler arkadaşlar.