Bu bütçe ile önerilerinizi bekliyorum
Alabilirsen kesinlikle f310 alamam dersen 5 şubatta şoka 60 TL'ye gelecek gamepadle o fiyata alacağın diğer gamepadler arasında çok bir fark olmaz.Bu bütçe ile önerilerinizi bekliyorum
200₺ ben 150₺ yazdım. Maalesef bütçemi aşıyorLogitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu özelliklerini incele, 759,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Benim için Witcher ve tarzı oyunları oynatması yeterliAlabilirsen kesinlikle f310 alamam dersen 5 şubatta şoka 60 TL'ye gelecek gamepadle o fiyata alacağın diğer gamepadler arasında çok bir fark olmaz.
150 TL demiş arkadaşLogitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu özelliklerini incele, 759,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
200₺ ben 150₺ yazdım. Maalesef bütçemi aşıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim için Witcher ve tarzı oyunları oynatması yeterli
Teşekkür ederimŞöyle bir incelemesi var bana özellikle yön tuşları çok iyi gibi geldi sana kalmış ama 60 TL için iş görür 150 TL'ye alacağın gamepadle az çok aynı hissi verir 150 tllerde ya rampage alacaksın ya da replika xbox 360 gamepadleri var pek iyi modeller değil dediğim gibi aynı hissi verir benim tercihim philips olurdu. (Kullanmıyorum)
Steam de ve destekleyen oyunları kablosuz kullandım hani sadece DS4 Windows çalışmadıBen replika dualshock 4 aldım 2 haftadır kullanıyorum gayet iyi telefonda da destekleyen her oyunda kullanılıyor bilgisayar da Dark souls gibi oyunlar destekliyor Steam ile her oyuna destek verebilirsin DS4 Windows uygulaması da var Bluetooth bağlantısı ile kullanmadım ancak kablolu kullanabildim zayıf bulduğum yönleri titreşim ve analog hassasiyeti biraz zayıf ama tetik hassasiyeti fiyatına göre gayet iyi sorular varsa alabilirim
Link verir misin?Ben replika dualshock 4 aldım 2 haftadır kullanıyorum gayet iyi telefonda da destekleyen her oyunda kullanılıyor bilgisayar da Dark souls gibi oyunlar destekliyor Steam ile her oyuna destek verebilirsin DS4 Windows uygulaması da var Bluetooth bağlantısı ile kullanmadım ancak kablolu kullanabildim zayıf bulduğum yönleri titreşim ve analog hassasiyeti biraz zayıf ama tetik hassasiyeti fiyatına göre gayet iyi sorular varsa alabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Steam de ve destekleyen oyunları kablosuz kullandım hani sadece DS4 Windows çalışmadı
Link verir misin?