Neler Yeni

150₺ Bütçe ile Alınabilecek Gamepad

dexiN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Salih
Bu bütçe ile önerilerinizi bekliyorum

Earwven

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ali
Bu bütçe ile önerilerinizi bekliyorum

dexiN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Salih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
200₺ ben 150₺ yazdım. Maalesef bütçemi aşıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alabilirsen kesinlikle f310 alamam dersen 5 şubatta şoka 60 TL'ye gelecek gamepadle o fiyata alacağın diğer gamepadler arasında çok bir fark olmaz.
Benim için Witcher ve tarzı oyunları oynatması yeterli

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes

El-Bâbin_Şubin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
200₺ ben 150₺ yazdım. Maalesef bütçemi aşıyor

Benim için Witcher ve tarzı oyunları oynatması yeterli
Şöyle bir incelemesi var bana özellikle yön tuşları çok iyi gibi geldi sana kalmış ama 60 tl için iş görür 150 TL'ye alacağın gamepadle az çok aynı hissi verir 150 tllerde ya rampage alacaksın ya da replika xbox 360 gamepadleri var pek iyi modeller değil dediğim gibi aynı hissi verir benim tercihim philips olurdu. (Kullanmıyorum)

dexiN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Salih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şöyle bir incelemesi var bana özellikle yön tuşları çok iyi gibi geldi sana kalmış ama 60 TL için iş görür 150 TL'ye alacağın gamepadle az çok aynı hissi verir 150 tllerde ya rampage alacaksın ya da replika xbox 360 gamepadleri var pek iyi modeller değil dediğim gibi aynı hissi verir benim tercihim philips olurdu. (Kullanmıyorum)
Teşekkür ederim

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Ben replika dualshock 4 aldım 2 haftadır kullanıyorum gayet iyi telefonda da destekleyen her oyunda kullanılıyor bilgisayar da Dark souls gibi oyunlar destekliyor Steam ile her oyuna destek verebilirsin DS4 Windows uygulaması da var Bluetooth bağlantısı ile kullanmadım ancak kablolu kullanabildim zayıf bulduğum yönleri titreşim ve analog hassasiyeti biraz zayıf ama tetik hassasiyeti fiyatına göre gayet iyi sorular varsa alabilirim

Ben replika dualshock 4 aldım 2 haftadır kullanıyorum gayet iyi telefonda da destekleyen her oyunda kullanılıyor bilgisayar da Dark souls gibi oyunlar destekliyor Steam ile her oyuna destek verebilirsin DS4 Windows uygulaması da var Bluetooth bağlantısı ile kullanmadım ancak kablolu kullanabildim zayıf bulduğum yönleri titreşim ve analog hassasiyeti biraz zayıf ama tetik hassasiyeti fiyatına göre gayet iyi sorular varsa alabilirim
Steam de ve destekleyen oyunları kablosuz kullandım hani sadece DS4 Windows çalışmadı

dexiN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Salih

Steam de ve destekleyen oyunları kablosuz kullandım hani sadece DS4 Windows çalışmadı
Link verir misin?

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Top Bottom