Neler Yeni

150 Liranın Altında Mouse Önerisi

Graun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Graun Mullner
Eliniz küçükse bu fiyatta en iyisidir, kullanıyorum memnunum.

Eliniz iri ve büyükse: https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...ik-kablolu-oyuncu-mouse-fiyati,461640838.html
Elim büyük mü bilmiyorum ama bugün buradaki birisi söyledi ve ölçtüm orta parmağımın en üstünden bilek kısmıma kadar olan yer 19 santimetre oyüzden sizce hangisini almalıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:

palm-grip.jpg

Şuanda kullandığım mouse'u böyle kullanıyorum @Pala Babayiğit

Graun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Graun Mullner
Bunu mu almalıyım yoksa corsair katar pro mu? Dediğim gibi elimin uzunluğu 19 cm ve avcumu mouse içerisine oturtarak tutuyorum corsair katar pro bunun için çok mu küçük gelir?

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,049
İsim
Lokman Açil
Uzun zamandır kullandığım gamepower'ın bane modelli mouse u bozuldu oyüzden hızlı bir şekilde başka bir mouse almam gerekiyor.Bütçem 100 lira ama bu 150 liraya kadar çıkabilir.Son olarak da alacağım mouse'un minimum gamepower bane kadar büyüklüğü olmasını istiyorum çünkü elime bu tam oturuyor bu tarz bir şey olabilirse çok iyi olur.

Ayrıca bir not bırakayım Gamepower Bane'in sensörleri çok kötüydü çok hızlı çevirdiğinizde veya çok yavaş çevirdiğinizde algılayamayabiliyor oyüzden önermiyorum.Ve de mouse çok hızlı tıklanınca algılamıyor tuşa basılmıyor olarak sayıyor aklınızda bulunsun.

Graun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Graun Mullner

64Bit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Umut-Gün
Uzun zamandır kullandığım gamepower'ın bane modelli mouse u bozuldu oyüzden hızlı bir şekilde başka bir mouse almam gerekiyor.Bütçem 100 lira ama bu 150 liraya kadar çıkabilir.Son olarak da alacağım mouse'un minimum gamepower bane kadar büyüklüğü olmasını istiyorum çünkü elime bu tam oturuyor bu tarz bir şey olabilirse çok iyi olur.

Ayrıca bir not bırakayım Gamepower Bane'in sensörleri çok kötüydü çok hızlı çevirdiğinizde veya çok yavaş çevirdiğinizde algılayamayabiliyor oyüzden önermiyorum.Ve de mouse çok hızlı tıklanınca algılamıyor tuşa basılmıyor olarak sayıyor aklınızda bulunsun.
game power kyojin rgb, elin büyük - orta ise öneririm gamepower bane kronik sorunlu galiba bende onu almıştım sensörü harbi rezildi kyojini 3 ay fln kullanıyorum küçük elli olmama rağmen güzel ve kullanışlı

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,458
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Elim büyük mü bilmiyorum ama bugün buradaki birisi söyledi ve ölçtüm orta parmağımın en üstünden bilek kısmıma kadar olan yer 19 santimetre oyüzden sizce hangisini almalıyım

Alıntıyı görüntüle
Şuanda kullandığım mouse'u böyle kullanıyorum @Pala Babayiğit
Bunu al geç

200 liraya çıkartamam şuanlık o fiyata masa alacağım oyüzden parama daha fazla dokunamıyorum :(

Bende Katar Proyu düşünüyordum ama gördüğüm kadarıyla çok küçükmüş mouse

Gamepower Bane'in büyüklüğünü bulabilseydim en azından katar pro ile karşılaştırabilirdim ama hiçbir yerde çıkmıyor
En iyisi A101 yada BİM'de olan Microsoft fareler. Yaklaşık 4-5 yıl önce 30-40 TL'ye almıştım hala sağlam kullanıyorum. Oyuncu mouse'u falan boş iş diye düşünüyorum.

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Bunu mu almalıyım yoksa corsair katar pro mu? Dediğim gibi elimin uzunluğu 19 cm ve avcumu mouse içerisine oturtarak tutuyorum corsair katar pro bunun için çok mu küçük gelir?
Bence Omen 400 büyük el ve tutuş şeklin için daha iyi. Ben de öyle tutuyorum çünkü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,180
Üyeler
164,627
Son üye
keinnn
Top Bottom