Link çalışmadı bende
Onu bunu bilmem benim bildiğim en baba soğutucu budur.
Ama termal macun değişimi ve detaylı temizliği tercih ederim ben. 4 takoz ile de masadan yükseltince de tadından yenmez.
eski laptopumda kullanıyordum alt kapak varken fazla etki etmiyordu kapağı çıkarınca 5 derece farkediyor vakumlu laptop soğutu almıştım o çok etki etti 2sini birden kullanıcan 30-40 derece arası
Onu bunu bilmem benim bildiğim en baba soğutucu budur.
Ama termal macun değişimi ve detaylı temizliği tercih ederim ben. 4 takoz ile de masadan yükseltince de tadından yen
Link çalışmadı bende
Kral vakumlu nasıl oluyor içerideki sıcak havayı mı çekiyoreski laptopumda kullanıyordum alt kapak varken fazla etki etmiyordu kapağı çıkarınca 5 derece farkediyor vakumlu laptop soğutu almıştım o çok etki etti 2sini birden kullanıcan 30-40 derece arası
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
TX TXACNBRED 6 Led Fanlı USB 2.0 11"-17" Notebook Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz TX TXACNBRED 6 Led Fanlı USB 2.0 11"-17" Notebook Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! TX TXACNBRED 6 Led Fanlı USB 2.0 11"-17" Notebook Soğutucu özelliklerini incele, 580,71 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
aynen öyle etkili sıcaklık değişimi oluyor https://www.google.com/aclk?sa=l&ai...hUKEwjo34Gx363yAhX2gP0HHcilCSQQww8IkwU&adurl=Kral vakumlu nasıl oluyor içerideki sıcak havayı mı çekiyor