Evet onu biliyorum ama uzun süredir indirime girdiğini görmedimİndirime girince JD710 alabilirsin.
Bu kulaklığı bir yerde denedim çok kötüydüO fiyata gerçek 7.1 kulaklık yok. SN RX5'e bakabilirsin.
zaten gerçek 7.1 kulaklıklardaki sürücüler hem çok yakın olduğu için bir fark yaratmıyor hem de bir harmoni ile çalışmıyorlar atlama yapıyorlar ve doğal olmayan bir ses çıkıyorO fiyata gerçek 7.1 kulaklık yok. SN RX5'e bakabilirsin.
Anladım da bana düzgün bir kulaklık önerebilir misiniz sanal 7.1 arıyorum zaten bende biliyorum bu fiyata fiziksel olmayacağını7.1 etiketine boşa para ödeme zaten sanal 7.1 ve bu fiyat aralığındaki kulaklıklar da dip sese neden oluyor normal stereo kulaklık alın geçin ki zaten her stereo kulaklık yazılım ile sanal 7.1 kullanılabilir
10 15 dolarlık kulaklıklar pek önerilecek gibi olmuyor aslında ama ben jd710 aldıydım 120 TL'ye arada düşüyor o fiyata alınabilir ses kalitesi pek iyi değil ve tizler çok net söyleyeyim o yüzden 120 üstü vermeAnladım da bana düzgün bir kulaklık önerebilir misiniz sanal 7.1 arıyorum zaten bende biliyorum bu fiyata fiziksel olmayacağını
Anladım herkes onu öneriyor ama şuanda 250 TL ve kaç haftadır cuma indirimlerinde bekliyorum denk gelmedim o yüzden başka bir model önerebilir misinizo fiyata öyle bir şey bulmak zor arkadaşların da dediği gibi. James Donkey 710 iyi bir tercih olacaktır.
dediğim gibi bu fiyat aralığında önerebileceğim bir şey yok dediğim gibi jd710 aldıydım kulaklık 2 ay dayanmadan bozuldu garantide şuan bende şimdi telefon kulaklığı ile ses kasıyorum hem de daha iyi müzik fln dinleme konusunda bence biraz daha biriktirip kaliteli bir şey alın pişman olmayınAnladım herkes onu öneriyor ama şuanda 250 TL ve kaç haftadır cuma indirimlerinde bekliyorum denk gelmedim o yüzden başka bir model önerebilir misiniz