150 TL ERKEK TRAŞ MAKİNESİ ÖNERİSİ

_arthur_

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
329
Bütçe 150 tl erkeğim bir traş makinesi arıyorum kit de olur.
Bacak, koltuk altı , bıyık gibi yerlerde kullanacağım önerilerinizi bekliyorum öğlen bitane sipariş verdim fakat daha hazırlanmadı bile iptal edebilirim yani sipariş verdiğim ürün şu

iyi gibi duruyor bilemedim siz ne diyorsunuz

Valla kardeşim benim elimde kapalı kutu senin istediğin cinsten makine var suda da çalışıyor ama bütçenden 200tl yüksek

Yakın zamanda kendime almayı düşünüyorum bizim berber de var çok güzel kesiyo.

Düşünebilirim fakat bende hiç fırçası , tarağı, yağı falan yok diğeri daha mantıklı gibi geldi bide baya bi kişi alıp yüksek puan vermiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yakın zamanda kendime almayı düşünüyorum bizim berber de var çok güzel kesiyo.

Ben büyük ihtimal attığımı alıcağım eğer senin almandan çabuk gelirse sana mesaj atar söylerim iyi mi değil mi diye

Düşünebilirim fakat bende hiç fırçası , tarağı, yağı falan yok diğeri daha mantıklı gibi geldi bide baya bi kişi alıp yüksek puan vermiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben büyük ihtimal attığımı alıcağım eğer senin almandan çabuk gelirse sana mesaj atar söylerim iyi mi değil mi diye
Bende aynı marka makina varda kirli sakal bırakıyo bu direk sıfır alıyo al knk memnun kalıcağına eminim.

bütçeni yükseltebilirsen ultracare pro öneririm. kendim kullanıyorum bazen 200 altına falan düşüyor ama genelde 230 lira seviyesinde.
istersen detaylı incelemesi atarım, gayet güzel bir ürün.

bütçeni yükseltebilirsen ultracare pro öneririm. kendim kullanıyorum bazen 200 altına falan düşüyor ama genelde 230 lira seviyesinde.
istersen detaylı incelemesi atarım, gayet güzel bir ürün.
Kral okullar açılmadan almam lazım o yüzden alamayacağım sanırım :D

1630258804307.png

Şöyle göstereyim. başlık sayısı olarak gayet tatmin eder, özellikle mikro ama ben sıfır alma başlığı diyorum baya iş görüyor.
Pil konusunda falan rakiplerine nazaran daha başarılı buluyorum. Her zaman almıyoruz sonuçta.
Bütçeyi yükseltemem dersen sen bilirsin tabii, bir şey diyemem.
şuna bakabilirsin ama ürün hakkında bilgim yok, bunu belirtiyim.

• Beğen
Reaksiyonlar: tccc
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,654
Üyeler
186,085
Son üye
Ysmatl
Geri