Apu Mühendisi
80+ Platinum
Dahası
Arkadaşlar En F/P Ürün Olsun Lütfen.
? adam 150 tl diyor sen 350 tllik kulaklık öneriyorsun...Comfort bütçene uygunsa alabilirsin
?? Ben aldığımda kulaklık 150 tlydi aklıma direk o geldi fiyatına bakmadan önerdim doğrudur ama başta bütçede uygunsa dedim .? adam 150 TL diyor sen 350 tllik kulaklık öneriyorsun...
Kulak İçi İstemiyormuş Arkadaşım.Kulak içi bakınmanı öneririm.
Hocam o fiyatta çok zor. h2016d nin fiyatına çıkabiliyorsa çıksın. Yoksa benim önerim yok.Kulak İçi İstemiyormuş Arkadaşım.
Kulak İçi Öneriniz Nedir ?Hocam o fiyatta çok zor. h2016d nin fiyatına çıkabiliyorsa çıksın. Yoksa benim önerim yok.
Kulak içi olarak kardesime jbl t110 almıştım ve sorunsuz olarak laptoptan valorant oynuyor. Kulaküstü performansı beklemek hata olur ama ses ve mikrofon kalitesi gerçekten hoşuma gitmişti. Ben alırken 80 tl gibi bir fiyatı vardı şuan 90 tl civarıdır. Ona bakabilirsiniz.Kulak İçi Öneriniz Nedir ?
Teşekkür EderimKulak içi olarak kardesime jbl t110 almıştım ve sorunsuz olarak laptoptan valorant oynuyor. Kulaküstü performansı beklemek hata olur ama ses ve mikrofon kalitesi gerçekten hoşuma gitmişti. Ben alırken 80 TL gibi bir fiyatı vardı şuan 90 TL civarıdır. Ona bakabilirsiniz.
İnceleme - QKZ VK4 İnceleme - 150₺ lik En Çok Önerilen Kulaklık
Öncelikle kulaklığı 2 kez aldım sırasıyla yaşadığım 2 olayıda anlatacağım. 1- İlk Sipraiş Kulaklıkta "Driver Flex" problemi vardı ses %50'nin üstünde basslı bir şarkıda kendini belli ediyordu. Kulaklığın dış görünüşü fotoğraflardaki gibi aynı geldi fiziksel bir problemi yoktu. E-mail ile...forum.donanimarsivi.comMesaj otomatik birleştirildi:
Bu modeli öneren olursa diye