150 tl 170 deil düzgün okurmusunuz acabaLastvoice BM800 Full Black Condenser Youtuber Mikrofon + 7.1 Ses Kartı
BM 800 full black + 7.1, kaliteli 7.1 ses kartı ile birlikte satışa sunulan full siyah renk ses kartlı bm800 mikrofon modelidir.www.yonkamuzikmarket.com
150 TL 170 deil düzgün okurmusunuz acaba
Eğer 20TL daha eklerseniz daha iyi bir fiyat performans bulamazsınız diye atmış olabilir mi sence? Benimde aklıma ilk BM800 geldi ve gayet güzel. Bu fiyat civarında başka güzel mikrofon bilmiyorum.150 TL 170 deil düzgün okurmusunuz acaba
Hakli bir yorum tesekkurler.Eğer 20TL daha eklerseniz daha iyi bir fiyat performans bulamazsınız diye atmış olabilir mi sence? Benimde aklıma ilk BM800 geldi ve gayet güzel. Bu fiyat civarında başka güzel mikrofon bilmiyorum.
Tamamda 150 yazdım ben oraya 170 deil yada 200 deil belliki bütçem kısıtlı anlayış gösterin birazEğer 20TL daha eklerseniz daha iyi bir fiyat performans bulamazsınız diye atmış olabilir mi sence? Benimde aklıma ilk BM800 geldi ve gayet güzel. Bu fiyat civarında başka güzel mikrofon bilmiyorum
Tamam belirtseniz daha iyi olurdu butceyi asmayin vs. díyerek 2. attigimi dusunebilirsinizTamamda 150 yazdım ben oraya 170 deil yada 200 deil belliki bütçem kısıtlı anlayış gösterin biraz
Dostum biz anlayış gösteririz hiç bir problem yok. Ama arkadaş kaliteli bir ürün atmış. Düzgün okur musunuz acaba demek yerine bütçeyi aşamam max 150 verebilirim dersen daha uygun bir davranış olur. O yüzden öyle bir yorum yaptım .Tamamda 150 yazdım ben oraya 170 deil yada 200 deil belliki bütçem kısıtlı anlayış gösterin biraz