Elin orta-buyuk boyutta ise 1. Arkadaşın önerdiğini alabilirsin. Elin küçük ise 2. Arkadaşın önerdiğini alabilirsin.En fazla 150 TL uzun ömürlü rgb şart değil mouse önerir misiniz??
Hp alcam knk elim ortaElin orta-buyuk boyutta ise 1. Arkadaşın önerdiğini alabilirsin. Elin küçük ise 2. Arkadaşın önerdiğini alabilirsin.
Tamamdır hayırlı olsun.Hp alcam knk elim orta
neden herkese g102 öneriyorsunuz mouse 11 yıllıkLogitech G102 Lightsync öneririm. Bizzat kendim kullanıyorum. Logitech'in uygulaması zaten mükemmel. İstediğin tüm ayarları rgb geçiş ve renklerini ayarlıyabiliyorsun. Aydınlatması çok aşırı iyi. Özellikleri açısından da gayet iyi. Herhangi bir problem yaşamadım. Eğer internetten alacaksan tutuş hissiyatı için herhangi bir mağazada denemeni öneririm.
Dostum mouse geçen yıl tanıtıldı. Gayette fiyat performans canavarı mükemmel bir mouse. 150-200 tl arasına alınabilecekler arasında da en iyisi bence. Logitech kalitesi tartışılmaz zaten .dneden herkese g102 öneriyorsunuz mouse 11 yıllık
En fazla 150 TL uzun ömürlü rgb şart değil mouse önerir misiniz??
150-200 tl bandında g102 değil g203 tercih edilmelidirDostum mouse geçen yıl tanıtıldı. Gayette fiyat performans canavarı mükemmel bir mouse. 150-200 TL arasına alınabilecekler arasında da en iyisi bence. Logitech kalitesi tartışılmaz zaten .d
Dostum mouse geçen yıl tanıtıldı. Gayette fiyat performans canavarı mükemmel bir mouse. 150-200 TL arasına alınabilecekler arasında da en iyisi bence. Logitech kalitesi tartışılmaz zaten .d
1. Logitech kalitesi bal gibi de tartışılır. G102/203 Lightsync'de sensörü standartları karşılamıyor. G102/203 Prodigy ise karşılıyor ama onda çift tıklama sorunu var.150-200 TL bandında g102 değil g203 tercih edilmelidir
farklı mouse ile karıştırdım ama sensörü çok kötü sen dışında kimse tavsiye etmiyorDostum mouse geçen yıl tanıtıldı. Gayette fiyat performans canavarı mükemmel bir mouse. 150-200 TL arasına alınabilecekler arasında da en iyisi bence. Logitech kalitesi tartışılmaz zaten .d