150 TL MOUSE ÖNERİSİ

Ömerefe

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
198
Bütçe
150
En fazla 150 tl uzun ömürlü rgb şart değil mouse önerir misiniz??

Logitech G102 Lightsync öneririm. Bizzat kendim kullanıyorum. Logitech'in uygulaması zaten mükemmel. İstediğin tüm ayarları rgb geçiş ve renklerini ayarlıyabiliyorsun. Aydınlatması çok aşırı iyi. Özellikleri açısından da gayet iyi. Herhangi bir problem yaşamadım. Eğer internetten alacaksan tutuş hissiyatı için herhangi bir mağazada denemeni öneririm.

Logitech G102 Lightsync öneririm. Bizzat kendim kullanıyorum. Logitech'in uygulaması zaten mükemmel. İstediğin tüm ayarları rgb geçiş ve renklerini ayarlıyabiliyorsun. Aydınlatması çok aşırı iyi. Özellikleri açısından da gayet iyi. Herhangi bir problem yaşamadım. Eğer internetten alacaksan tutuş hissiyatı için herhangi bir mağazada denemeni öneririm.
neden herkese g102 öneriyorsunuz mouse 11 yıllık

neden herkese g102 öneriyorsunuz mouse 11 yıllık
Dostum mouse geçen yıl tanıtıldı. Gayette fiyat performans canavarı mükemmel bir mouse. 150-200 tl arasına alınabilecekler arasında da en iyisi bence. Logitech kalitesi tartışılmaz zaten .d

Dostum mouse geçen yıl tanıtıldı. Gayette fiyat performans canavarı mükemmel bir mouse. 150-200 TL arasına alınabilecekler arasında da en iyisi bence. Logitech kalitesi tartışılmaz zaten .d

150-200 TL bandında g102 değil g203 tercih edilmelidir
1. Logitech kalitesi bal gibi de tartışılır. G102/203 Lightsync'de sensörü standartları karşılamıyor. G102/203 Prodigy ise karşılıyor ama onda çift tıklama sorunu var.

G102 ile G203 aynı mouse. Biri Avrupa, biri Asya pazarındaki ismi.

Dostum mouse geçen yıl tanıtıldı. Gayette fiyat performans canavarı mükemmel bir mouse. 150-200 TL arasına alınabilecekler arasında da en iyisi bence. Logitech kalitesi tartışılmaz zaten .d
farklı mouse ile karıştırdım ama sensörü çok kötü sen dışında kimse tavsiye etmiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,785
Üyeler
191,163
Son üye
1lorianz
Geri