- Bütçe
- 150
Mümkünse delikli yapıda yada hafif olan bir mouse istiyorum bütçe 150 tl amazondan bir tane buldum ama iyi midir bilemedim
Son düzenleme:
özellikleri çok dolu. 150tl'lik farede ptfe skatez ,pixart 3327, örgülü parakort kablo vs. kalitesi nasıldır bilememMümkünse delikli yapıda yada hafif olan bir mouse istiyorum bütçe 150 TL amazondan bir tane buldum ama iyi midir bilemedim
Bende ondan bi heyecan yaptım zaten makroda cabasıözellikleri çok dolu. 150tl'lik farede ptfe skatez ,pixart 3327, örgülü parakort kablo vs. kalitesi nasıldır bilemem
Yorumları da pek fena değilBende ondan bi heyecan yaptım zaten makroda cabası
Hocam ben inca yı bozdum zatenhttps://www.n11.com/urun/inca-img-365ms-laser-gaming-mouse-711118
fıstık gibi mouse kendisi bende yeni aldım şuan telefon yok foto atamıyom rgbli ve mouse ped de geliyor yanında mouse büyük ve ele tam oturuyo emin ol fiyatına göre en iyisi diyebilirim bu fiyata anca a101 den Piranha x7 alırsın
Hayal razer ama ona para biriktirene kadar fiyatın artacağını tahmin etmek hiçte zor değilInca IMG-346 Empousa RGB Makrolu Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Inca IMG-346 Empousa RGB Makrolu Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Inca IMG-346 Empousa RGB Makrolu Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 279,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comRampage Gentle SMX-R85 RGB Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage Gentle SMX-R85 RGB Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage Gentle SMX-R85 RGB Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 409,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ben olsam bütçe artırır bunu alırım.