Öneri 150 TL RGB ampül önerisi

oaK´

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,601
Arkdşlar bende IKEA Tertial masa lambası var buna uygun RGB ampül arıyorum 150 tl yi geçmeyecek şekilde güzel bi RGB ampül önerisi yapabilirseniz güzel olur

ledolet mağazasından osram benzeri ampul aldım geçen ay gayet iyi çıktı 30tl farkla aynı şeyi almıştım

kalitesi nasıldır güvenilir mi? 2 gün sonra yanmama vs olur mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.trendyol.com/xiaomi/mi-...50-lumen-2-nesil-p-48485826?merchantId=558761 ben bunu buldum da osramın 2 katı değer mi bilemedim şimdi

Osram kumandalı ampulden kullanıyorum, açtıktan 2 dk sonra renk değişmiyor. Benimki bozuk çıkmış da olabilir.

Hocam Osram aldım, 5 aydır kullanıyorum sıkıntısız. Tek sorunu beyaz ve Günışığı rengini full parlaklıkta 2 dakika kullandıktan sonra kumanda çalışmıyor ısındığı için, lambayı kapatıp soğuduktan sonra kumandasını çalıştırıyor. Işık rengi ve parlaklığı gayet iyi

Hocam Osram aldım, 5 aydır kullanıyorum sıkıntısız. Tek sorunu beyaz ve Günışığı rengini full parlaklıkta 2 dakika kullandıktan sonra kumanda çalışmıyor ısındığı için, lambayı kapatıp soğuduktan sonra kumandasını çalıştırıyor. Işık rengi ve parlaklığı gayet iyi
ısınması bir sorun teşkil ediyor mu patlama vs gibi

Geri