3000 TL mouse önerisi

guarda

80+
Reaksiyon skoru
26
Bütçe
3000
3000 TL bütçem var. Kaliteli, uzun ömürlü ve RGB aydınlatmalı bir fare arıyorum.

İstediğim özellikler:
  • Kaliteli ve uzun ömürlü olması.
  • RGB aydınlatmasının güçlü olması.
  • Güzel bir tasarıma sahip olması.
  • Siyah renk olursa daha iyi olur.
F/P önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim

scryox v6 - v8 tek attı ancak kampanya ile bir tık daha iyi bir şey alabilirsiniz scyrox v6 - v8 altına düşmeyin ama sakın. kendim kullanıyordum çok çok iyi bir mouse elde yok gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1900 civarına geliyor sanıırm kampanya ile

scryox v6 - v8 tek attı ancak kampanya ile bir tık daha iyi bir şey alabilirsiniz scyrox v6 - v8 altına düşmeyin ama sakın. kendim kullanıyordum çok çok iyi bir mouse elde yok gibi.

1900 civarına geliyor sanıırm kampanya ile
hocam ben esporcu değilm neden heryerde bu fare öneriliyor ortalama bir kullanıcıyım bazen iş için bazende oyun için kullancağım fareyi

hocam ben esporcu değilm neden heryerde bu fare öneriliyor ortalama bir kullanıcıyım bazen iş için bazende oyun için kullancağım fareyi
O fiyata alacağın en iyi fare hatta indirimlerle daha ucuza geliyor çünkü. İlla oyun oynamak için almana gerek yok normal şekilde de kullanabilirsin.

SteelSeries Aerox 3 Wireless kullanıyorum yaklaşık 1 yıldır henüz bir sorun yaşamadım hafif çok küçük değil ve şarjı kablosuz 80 saat bluetooth ile 200 saat ömrü var ayrıca type c girişide olduğu için telefon tablet laptop takabilirsin

SteelSeries Aerox 3 Wireless kullanıyorum yaklaşık 1 yıldır henüz bir sorun yaşamadım hafif çok küçük değil ve şarjı kablosuz 80 saat bluetooth ile 200 saat ömrü var ayrıca type c girişide olduğu için telefon tablet laptop takabilirsin
rgb kapalı kullanıyorum şarjı en son ne zaman taktığımı unutuyorum

rgb kapalı kullanıyorum şarjı en son ne zaman taktığımı unutuyorum
birde hocam bende Gaming koltuk almayı düşünoyrum siz ne zamandır xdrive 15li plusu kullanıyorsunuz memnun musunuz ?

birde hocam bende Gaming koltuk almayı düşünoyrum siz ne zamandır xdrive 15li plusu kullanıyorsunuz memnun musunuz ?
hocam geçen sene kasım ayının başından beri kullanıyorum koltuk gayet rahat siyah kumaş versiyonun kullanıyorum bana göre tek eksisi kolçaklardır onun harici sık sık yağlanması lazım aksi takdirde fazla ses yapabilir özellikle sırt kısmı gıcırdıyor

hocam geçen sene kasım ayının başından beri kullanıyorum koltuk gayet rahat siyah kumaş versiyonun kullanıyorum bana göre tek eksisi kolçaklardır onun harici sık sık yağlanması lazım aksi takdirde fazla ses yapabilir özellikle sırt kısmı gıcırdıyor
peki hocam öneriyormusunuz bu koltuğu ,kolçaklarda ne sorun var? birde hocam bu bütçelerde 9000 tl daha iyi oyuncu koltukları var mı sizce

peki hocam öneriyormusunuz bu koltuğu ,kolçaklarda ne sorun var? birde hocam bu bütçelerde 9000 tl daha iyi oyuncu koltukları var mı sizce
hocam kolçaklar 2d olduğu için ve benim masamda eski koltuğumun kolçakları kadar uzun koltuk ona göre birkaç cm daha kısa olduğu için dolayısıyla kolçaklarda kısa geliyor hawk future bakabilirsiniz ne kadar iyidir bilmiyorum ama bu bütçelere önerenler vardı da 11k olmuş future

Asus rog aimpoint 3
3000 TL bütçem var. Kaliteli, uzun ömürlü ve RGB aydınlatmalı bir fare arıyorum.

İstediğim özellikler:
  • Kaliteli ve uzun ömürlü olması.
  • RGB aydınlatmasının güçlü olması.
  • Güzel bir tasarıma sahip olması.
  • Siyah renk olursa daha iyi olur.
F/P önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim

Geri