Çözüldü✓ Mouse ve Mousepad Önerisi

İki ürün GLARUNG15 kodu ile ₺1700 civarı yapıyor. Fare kağıt üzerinde özellikleri iyi.

Mouse pad için ayrıca Blitz Medium da alınabilir, Blitz Large denedim yüzeyi giriş, orta seviyede KlasseGear PRO, XRades vb. iyi.

2026-09-23_01-33.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca alıcıyı kablolu kullanmak istemiyorsan şu tarz bir alıcı alıp dizüstüye takabilirsin. Yine bütçeni aşmıyor.

İki ürün GLARUNG15 kodu ile ₺1700 civarı yapıyor. Fare kağıt üzerinde özellikleri iyi.

Mouse pad için ayrıca Blitz Medium da alınabilir, Blitz Large denedim yüzeyi giriş, orta seviyede KlasseGear PRO, XRades vb. iyi.

Alıntıyı görüntüle
Hocam maalesef trendyol veya amazon veya Hepsiburada'dan ürün satın alabilmekteyim sorgulamayın

İndirim kuponu var mı hocam

Ve arkadaşın attığı aula'dan iyi midir?
Aula'dan iyi 3395 sensör, mcu ve switchleri daha kaliteli. Kupon ben de ₺75 gözüküyor.

HB Premium varsa ürünleri ayrı ayrı da söyleyebilirsin. İki üründe de ₺75 kupon gözüküyor. Premium varsa kargo ücreti olmadan ayrı ayrı daha uyguna alabiliyorsun kısaca.

2026-09-23_01-41.webp

Aula'dan iyi 3395 sensör, mcu ve switchleri daha kaliteli. Kupon ben de ₺75 gözüküyor.

HB Premium varsa ürünleri ayrı ayrı da söyleyebilirsin. İki üründe de ₺75 kupon gözüküyor. Premium varsa kargo ücreti olmadan ayrı ayrı daha uyguna alabiliyorsun kısaca.

Alıntıyı görüntüle
Eyvallah

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,384
Üyeler
203,814
Son üye
s3rd4r0zm3n
Geri