Arkadaşlar twitch'ten 150 tl steam kod çekiliş kazandım 125,39 TL'ye gta 5 alıcam oyun öneriniz var mı 25 TL'ye veya altı multiplayer olursa güzel olur korku oyunu olmasın macera aksinyon onun gibi oyunlar önerir misiniz?
The forestArkadaşlar twitch'ten 150 TL steam kod çekiliş kazandım 125,39 TL'ye gta 5 alıcam oyun öneriniz var mı 25 TL'ye veya altı multiplayer olursa güzel olur korku oyunu olmasın macera aksinyon onun gibi oyunlar önerir misiniz?
Gta 5 80-90 TL civarında değil miydi? Su shark paketiyle birlikte alacaksanız almayın bence gereksiz para başka oyunlar alirsinizArkadaşlar twitch'ten 150 TL steam kod çekiliş kazandım 125,39 TL'ye gta 5 alıcam oyun öneriniz var mı 25 TL'ye veya altı multiplayer olursa güzel olur korku oyunu olmasın macera aksinyon onun gibi oyunlar önerir misiniz?
CyberpunkArkadaşlar twitch'ten 150 TL steam kod çekiliş kazandım 125,39 TL'ye gta 5 alıcam oyun öneriniz var mı 25 TL'ye veya altı multiplayer olursa güzel olur korku oyunu olmasın macera aksinyon onun gibi oyunlar önerir misiniz?