Ben kullanıyorum, arada birde geliyor diye biliyorum. Geçen gazoz döktüm üstüne, çalışmaya devam etti fakat tuşlar sertleşti, switchleri kolonya ile sildim ve içine birkaç damla su damlattım çalışıyor şu an sorunsuz. Korkutmuştu, sağlammışonun stoğunu bulmak imkansız sanırım
başka bir konuda gördüm orayada atmışsın beni salSıfır CK530 V2 TKL satıyorum. 1000 lira ilgilenirsen.
kanka HyperX Alloy Origins aklıma çok yattı onu alıcam gibi xpg stoğu olsa keşkeXPG summoner'de şu an red switch stoğu yok ama onu kovalayabilirsin, onun harici;
Asus TUF Gaming K3 RGB Red Switch Mekanik Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
REDRAGON K552-kr Kumara Red Switch Rainbow Tkl Tr Q Mekanik Siyah Kablolu Gaming (OYUNCU) Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol
REDRAGON K552-kr Kumara Red Switch Rainbow Tkl Tr Q Mekanik Siyah Kablolu Gaming (OYUNCU) Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
HyperX Alloy Origins 65 Aqua Pbt Mekanik Oyuncu Klavye Us Fiyatı, Yorumları - Trendyol
HyperX Alloy Origins 65 Aqua Pbt Mekanik Oyuncu Klavye Us yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
apex 5 nasıldırBen kullanıyorum, arada birde geliyor diye biliyorum. Geçen gazoz döktüm üstüne, çalışmaya devam etti fakat tuşlar sertleşti, switchleri kolonya ile sildim ve içine birkaç damla su damlattım çalışıyor şu an sorunsuz. Korkutmuştu, sağlammış
%60 arıyorsanız benimde almış olduğum Alloy origins %60 modeline bakabilirsiniz. https://www.amazon.com.tr/dp/B09QP8XH7L?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_detailsbaşka bir konuda gördüm orayada atmışsın beni sal
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanka HyperX Alloy Origins aklıma çok yattı onu alıcam gibi xpg stoğu olsa keşke
apex 5 nasıldır
bu aqua switch ama%60 arıyorsanız benimde almış olduğum Alloy origins %60 modeline bakabilirsiniz. https://www.amazon.com.tr/dp/B09QP8XH7L?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details
Fazla pahalı bence apex5başka bir konuda gördüm orayada atmışsın beni sal
kanka HyperX Alloy Origins aklıma çok yattı onu alıcam gibi xpg stoğu olsa keşke
apex 5 nasıldır
Origins 65'de öyle?bu aqua switch ama