1500-2000 TL ARASI TELEFON

Akefer

80+
Reaksiyon skoru
14
Fotoğraf kalitesi segmentlerine göre iyi ,dahili depolaması yüksek ve uzun batarya ömürlü telefon almak istiyorum . Oyun oynarkende beni mahçup bırakmayacak bir telefon önerisi olan var mı ? (Fotoğraf kalitesi oyunlara göre daha önceliktedir . )

Fotoğraf kalitesi segmentlerine göre iyi ,dahili depolaması yüksek ve uzun batarya ömürlü telefon almak istiyorum . Oyun oynarkende beni mahçup bırakmayacak bir telefon önerisi olan var mı ? (Fotoğraf kalitesi oyunlara göre daha önceliktedir . )
Telefon piyasası çok dağınık hocam,
Lg K41s bakabilirsiniz.

Dün hediye olarak xiaomi note 8pro aldım 6gb ram 128gb hafızası var 64megapiksel arka kamerası var yurtdışı 0 aldım 2000e

şu anda öle telefon mümkün bilmiyorum yeni kanundan sonra fiyatlar uçtu iyi telefon için en az 2,5k

2 el 2000Tl bütçe ile xiaomi redmi note 8 öneriliyordu bakabilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dün hediye olarak xiaomi note 8pro aldım 6gb ram 128gb hafızası var 64megapiksel arka kamerası var yurtdışı 0 aldım 2000e
Bedavaya alıyorsun sonra ''yurt dışı 0 aldım 2000 e'' diyorsun demek istediğini anlayamadım. :D bedava mı aldın yoksa parayla mı ?

Geri