1500-2000 tl kablosuz oyuncu kulaklığı önerisi

Reaksiyon skoru
10
Herkese selamlar, sürekli kablolu kulaklık kullanıyodum ve aldığım kulaklıklar ne kadar kalitelide olsa bozuluyordu. Malum kablolu olduğu için kablolar büzüşüyor içindeki ince tellerde arıza oluyor diye tahmin ediyorum. Bu durum artık canımı sıkmaya başladı. Kablosuz, mikrofonu iyi, oyunlarda fazla ses gecikmesi olmayacak bir kulaklık almak istiyorum. Önerilerinizi bir alıyım dedim. Havit fuxi H7 kafamı kurcalıyor fakat kronik sorunlarının olduğunu söylüyorlar.

Son düzenleme:
Herkese selamlar, sürekli kablolu kulaklık kullanıyodum ve aldığım kulaklıklar ne kadar kalitelide olsa bozuluyordu. Malum kablolu olduğu için kablolar büzüşüyor içindeki ince tellerde arıza oluyor diye tahmin ediyorum. Bu durum artık canımı sıkmaya başladı. Kablosuz, mikrofonu iyi, oyunlarda fazla ses gecikmesi olmayacak bir kulaklık almak istiyorum. Önerilerinizi bir alıyım dedim.
Atk mercury alabilirsin iyzico + parolpara ile 1k ucuza alırsın ek indirim kodu girer kargoyuda bedava yaparsın

Herkese selamlar, sürekli kablolu kulaklık kullanıyodum ve aldığım kulaklıklar ne kadar kalitelide olsa bozuluyordu. Malum kablolu olduğu için kablolar büzüşüyor içindeki ince tellerde arıza oluyor diye tahmin ediyorum. Bu durum artık canımı sıkmaya başladı. Kablosuz, mikrofonu iyi, oyunlarda fazla ses gecikmesi olmayacak bir kulaklık almak istiyorum. Önerilerinizi bir alıyım dedim. Havit Fuxi H7 kafamı kurcalıyor ama kronik sorunlarının olduğunu söylüyorlar

Geri