Neler Yeni

1500-2000 TL kulaklık önerisi

shiinacim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Akın Cenikli
Bütçe
2000
Bu Kulaklığın Tasarımını Çok beğendim rahat duruyor;

Razer Kraken TE modelini kullanıyorum ve cidden rahatsız edici bir kulaklık olmaya başladı arada sağdan veya soldan ses gelmiyor tekerlekle biraz oynayınca düzeliyor ve kafalık kısmında yastık olmadığı için çok rahatsız edici olabiliyor uzun süre bilgisayarla uğraştıktan sonra saçımda iz bile bırakmış
normalde razer ürünlerini severim fakat kraken v3 modeli çok pahalı 1500-2000 tl arasında kulaklık önerisi alabilirmiyim

MauroEmanuel Icardi

80+ Bronze

Razer Kraken TE modelini kullanıyorum ve cidden rahatsız edici bir kulaklık olmaya başladı arada sağdan veya soldan ses gelmiyor tekerlekle biraz oynayınca düzeliyor ve kafalık kısmında yastık olmadığı için çok rahatsız edici olabiliyor uzun süre bilgisayarla uğraştıktan sonra saçımda iz bile bırakmış
normalde razer ürünlerini severim fakat kraken v3 modeli çok pahalı 1500-2000 TL arasında kulaklık önerisi alabilirmiyim
https://www.sinerji.gen.tr/corsair-void-elite-rgb-71-surround-kablosuz-beyaz-gaming-kulaklik-p-34575
al dostum hemde kablosuz. bu modelin hepsini kullandım 1yıldırda kablosuzunu kullanıyorum harika ürün.

Carbation

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Talha

normalde razer ürünlerini severim fakat kraken v3 modeli çok pahalı 1500-2000 TL arasında kulaklık önerisi alabilirmiyim
Bence hyperx cloud 2 almalısın hem kendiliğinden ses kartı var

shiinacim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Akın Cenikli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet attığının kablosuzu. 16 saat diyor bende 4-5 günde sarj edıyorum. zaten sarjı azaldımı kabloyu takıyom öyle kullanıyom extra bişey yapmıyorsun.
corsairin yazılımı kötü diye biliyorum hocam bir problem yaşadınızmı hiç

MauroEmanuel Icardi

80+ Bronze
corsairin yazılımı kötü diye biliyorum hocam bir problem yaşadınızmı hiç
yazılımı bence güzel bi problem yaşamadım. ses efektleri çk güzel. ben aşırı yüksek seste müzik dinlerim o kadar yüksek seste çok kaliteli sesleri. tek bir sorunu var düşük seslerde dip ses sorunu yapıyor. bende bilgisayarı hep düşük seste kullanırım kardeşim yüksek seste kullanır onda sıkıntı yok mesela ama ben düşüğe alınca duyuyordum onunda çözümü şöyle. valorant girdin meseal bilgisyar sesini %50-60 yapıyon valoda oyun sesini fule cekıyon dip ses sorunu kalmıyor. bundan sonra tek alacağım kulaklık markası corsair 3 modelini kullandım hepsini çok sevdim.

Top Bottom