akıllı kuş
80+ Gold
Dahası
2.elde 1500-2000 arası rvn coin kazabileceğim bir kart arıyorumda :d
Ravenı sal artık2.elde 1500-2000 arası rvn coin kazabileceğim bir kart arıyorumda :d
2.elde 1500-2000 arası rvn coin kazabileceğim bir kart arıyorumda :d
Olmez 1-2 ay para kazancam az babamdanda koparcam o fiyatlarda bi kart alıp rvn kazcem :d ne önerirsin?Ravenı sal artık
Ekstra bir kart daha eklerim belki rig falan kurarım 5-6 ayaAlıntıyı görüntüle
Niye arıyorsun. :d
@RevDeisDou hocam önersinOlmez 1-2 ay para kazancam az babamdanda koparcam o fiyatlarda bi kart alıp rvn kazcem :d ne önerirsin?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekstra bir kart daha eklerim belki rig falan kurarım 5-6 aya
Aga onu pingleme ztn mh sorununda çoh uğraştırdım bana biraz siniri bozulmuş gibi geldi :d@RevDeisDou hocam önersin
Yok rev hocam sinirlenmez, pamuk gibidirAga onu pingleme ztn mh sorununda çoh uğraştırdım bana biraz siniri bozulmuş gibi geldi :d
Yav neyse ne önerirsin o bütçede iyi kazım yapcekYok rev hocam sinirlenmez, pamuk gibidir
Hocam bilgim yok, ama şahsen GTX 1650 ile(mobil) 8-9.5 mh alıyorumYav neyse ne önerirsin o bütçede iyi kazım yapcek
Az daha eklenip 1650 alınmalı o zamanHocam bilgim yok, ama şahsen GTX 1650 ile(mobil) 8-9.5 mh alıyorum
Sayılır 5500xt ile aylık 400-600 arası bi gelirimin olacağı söylenmiştiBilgim yokta rvn kazancı çok mu yoksa değmez mi?
Bende de 8gb var günlük kaç saat ve kaç gün çalışması lazım acaba? belki bir ay çalıştırırım m.2 SSD alırım ?Sayılır 5500xt ile aylık 400-600 arası bi gelirimin olacağı söylenmişti