Neler Yeni

1500-2500 TL Klavye önerisi olan varmı?

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,713
İsim
Enes Koç
Merhaba 4 yıldır gamepower saber rgb red sw kullanıyorum ve hiçbir sorunu olmamasına rağmen değiştirmek istiyorum (hiç arıza yapmıyor meret sıkıldım).
Gelişen teknolojiyle daha tok sesli ve wirelles modeller üretildi onlar ilgimi çekiyor.
Bütçem başlıkta yazılı çok önerilen modeller varsa üstüne çıkabilirim.
Aradığım özellikler Tok ve sesli olması, redden sonra biraz daha sesli bir klavye arıyorum doğrusu.
Mümkünse wirelles olması ve rgb olması hatta doyurucu bir rgb ,fontlar net görünür olmalı numpad var yok farketmez ama f tuşları olsun çok ufak bi klavye istemiyorum.
Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler saygılar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gamepower EVA7 Modeli nasıldır?

Son düzenleme:

eminhann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Eminhan Eren
Merhaba 4 yıldır gamepower saber rgb red sw kullanıyorum ve hiçbir sorunu olmamasına rağmen değiştirmek istiyorum (hiç arıza yapmıyor meret sıkıldım).
Gelişen teknolojiyle daha tok sesli ve wirelles modeller üretildi onlar ilgimi çekiyor.
Bütçem başlıkta yazılı çok önerilen modeller varsa üstüne çıkabilirim.
Aradığım özellikler Tok ve sesli olması, redden sonra biraz daha sesli bir klavye arıyorum doğrusu.
Mümkünse wirelles olması ve rgb olması hatta doyurucu bir rgb ,fontlar net görünür olmalı numpad var yok farketmez ama f tuşları olsun çok ufak bi klavye istemiyorum.
Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler saygılar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gamepower EVA7 Modeli nasıldır?
Monster Pusat k3 pro red switch klavye yeni aldım 18 farklı rgb modu var üstüne uygulamasından da ayarlıyabiliyosun 2100 civarındayken almıştım şu an 2400 olması lazım iş görür

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,713
İsim
Enes Koç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Monster Pusat k3 pro red switch klavye yeni aldım 18 farklı rgb modu var üstüne uygulamasından da ayarlıyabiliyosun 2100 civarındayken almıştım şu an 2400 olması lazım iş görür
teşekkürler başka tavsiyeleri bekliyorum

Top Bottom